der for å bestille bøker

der for å bestille bøkerDet er få større gleder enn en godt skrevet bok. Med bruk av Internett, bestille bøker er rask og praktisk. Fra komfort av datamaskinen kan du bla gjennom virtuelle hyllene, finne de beste prisene, lære om nye forfattere og velge mellom bøker av alle genre. Hvis boken er ute, kan du finne det med et par tastetrykk. Følgende trinn viser deg hvordan
en
Prøv Amazonas. . . Amazon er blant de populære valgene for bestilling bøker. Siden er nyttig fordi det lar deg opprette en konto, noe som gir rask bestilling. Andre fordeler inkluderer: Anmeldelser og karakterer, utdrag av boken, samt innholdsfortegnelsen, og rygg og front deksler. Nettstedet sporene dine preferanser og gjør forslag til andre bøker du kanskje liker. Amazon kan du lage en ønskeliste, noe som gjør det enkelt for venner og familie til å kjøpe de bøkene du er sikker på å elske. Spar trær og penger ved å velge fra sin omfattende samling av brukte bøker. Shipping er rask, og i noen tilfeller gratis.
To.
Bestill Scholastic Books. Foreldre og lærere vil glede i dette området. Scholastic Books gjør det enkelt å velge bøker som hjelper unge mennesker å utvikle en livslang leselyst. Hvorfor ellers er Scholastic et godt alternativ for bestilling av bøker? Nettstedet tilbyr bøker for alle nivåer og interesser og lærere kan tjene bonuspoeng etter bøker bestilt av studenter. Disse poengene kan brukes mot materialer som støtter læring planer. Shipping er enkelt og gratis. Lærere bare sende hjem brosjyrer for foreldre å fullføre. Når foreldrene returnerer flyers eller bestill online, er at bøkene leveres til skolen innen to uker. Bøker er svært rimelig, med noen så lite som $ 1.
Tre.
Perkins School for the Blind tilbyr et imponerende utvalg av blindeskrift og lydbøker. Søk deres online butikk for den perfekte tittelen for å kose deg med. Perkins tilbyr også et alternativ for deling-perfekt for ivrige lesere på et budsjett. Ressursen bookshare. org er en gratis digital tjeneste med mer enn 30. 000 titler. Lesere med synshemming kan nyte tilgjengelige bøker via deres datamaskin eller Referent.
Fire.
Prøv din lokale bokhandler. Støtt fellesskapet ved å bestille fra en lokal forhandler. Mens disse butikkene er flott å gå, de fleste tilbyr også praktisk bestilling online eller via telefon. Ikke sikker på hvordan du finner din lokale bokhandler? Prøv Indiebound. Indiebound støtter uavhengige bokhandlere, delvis ved å øke sin synlighet. Nettstedet tilbyr informasjon om populære titler så vel som utenfor allfarvei. Bruk dette nettstedet til å bestille fra en uavhengig bokhandel i ditt område.
Fem.
Bestill sjeldne, collectible og ut av bøker gjennom Alibris. Alibris har bøker av alle slag og til og med har noen uavhengige bokhandlere og lydbøker. Bla gjennom området, se hva som skjer på toppen selgeren listen og få editor tips om gode bøker å lese. Gratis og billige frakt er tilgjengelig for noen innkjøp

Tips og advarsler


 • Du kan også bestille bøker direkte fra forlaget; gjennom ditt lokale bibliotek eller universitet.
 • Forstå retningslinjer for retur før du legger inn en bestilling med noen bok forhandler.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du åpner en førskole
 • Slik journal hver dag
 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • hvordan man skal bekjempe en utestengt bok
 • der for å bestille bøker
 • hvordan å reparere en plast pool
 • finne en litterær agent
 • hvordan bli en nanowrimo vinner
 • hvordan du tester dine skriveferdigheter for barn
 • omsorg for plast sleder
 •