hvordan man skal fremme din roman: få tester

hvordan man skal fremme din roman: få testerDet mest skremmende delen av romanen kampanjen prosessen er å få enda en dårlig anmeldelse fra en respektert avis, magasin eller web site. Men, hvis du har en tykk hud (og jeg antar du fordi du er en forfatter), henge i. Selv en blandet vurdering fra en middels sirkulasjon publikasjon kan selge mange bøker og med forbedre ditt rykte som forfatter.
Det spiller ingen rolle om du har skrevet den påståtte Great American Novel. De fleste anmeldere er oversvømt, og du trenger tilkoblinger eller mesterlig salesmanship å få deres oppmerksomhet. Noen forfattere vil ansette publisister for å gjøre disse forbindelsene. De fleste forfattere har ikke penger til å støtte slike tilleggstjenester

 


 

Du trenger:
Computer
Internet Service Provider.
Porto.
Mailing konvolutter.
Ekstra eksemplarer av romanen. MobiltelefoniGalley eksemplarer.
 


en.
Dette trinnet skjer vanligvis rett før boken er publisert i byssa scenen.
galeier er ukorrigert prøvetrykk av romanen som utgiveren din sender deg. Spør utgiver for mer enn ett eksemplar. Så snart du mottar den, umiddelbart sende det ekstra kopi til Publishers Weekly, den store handelen magasinet for utgivere, bibliotekarer, bokhandlere, og nyhetsbrev. PW's bysse vurderinger tilbyr maksimal eksponering og en pangstart for kampanjer. En advarsel: Publishers Weekly vil kun vurdere romaner i byssa. Jeg visste ikke dette faktum. Som et resultat, avviste PW min roman for vurdering, og min søken etter vurderinger ble umiddelbart fått en treg start.
To.
Når romanen er publisert, be om 100 eksemplarer for deg selv . Kan hende du må betale for disse kopiene på et dypt-diskontert forfatterens rate. Mange forlag, derimot, vil gi sine forfattere et visst antall freebie eksemplarer som amenity.
tre.
kompilere en liste over avis, magasin, og online bok anmeldere kontaktinformasjon. Gjør et online søk, og du vil finne mye informasjon. Bookmarket. com er et førsteklasses sted for denne type informasjon.
Fire.
Send brev av forespørsel til anmeldere, helst via e-post. Start med din lokale medier anmeldere. Som en favoritt sønn eller datter, anbefalinger fra disse stedene er lettest. Neste, sende brev til anmeldere på din favoritt aviser, magasiner, eller nettsteder. Etter det, sende henvendelser til resten. Dette er en tidkrevende prosess.
Hold forespørsler konsise, og ikke tilbyr å sende en gratis kopi av romanen. Og, selvfølgelig, med en kort beskrivelse av romanen med tanke på fristende kontrolløren.
Fem.
Når anmeldere reagere og be om en kopi av boken, er det her du Kampanjen begynner å bli dyrt. Utarbeide budsjett for porto og konvolutter.
 

Tips og advarsler


 

 • Merk at selv om ditt første romanen har blitt publisert av en av de store, store forlag 'publisitet avdelinger er nesten så drukner som stor avis anmeldere. Du vil sannsynligvis fortsatt å nå de fleste anmeldere på egen hånd, spesielt hvis du er en første-gang-publisert forfatter.
 • Når du går til postkontoret, må du kontrollere at mailing konvoluttene er merket "Media Mail. " Dette er en spesiell redusert luftpost porto for forfattere og forlag.
 • Ikke vent på svar. Fortsette å sende ut brev for undersøkelse og Media Mail.
 • Når du tror du har gått tom for anmeldere, begynne å tenke utenfor boksen. Start med å undersøke din romanens spesifikke områder av spesialiserte interesser. For eksempel, hvis roman har et sterkt religiøst tema, sende brev med forespørsel til avis og magasin religion redaktører
 • advarsel nok en gang:. . Publishers Weekly vil kun vurdere romaner i bysse

 

 

 

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • hvordan du rengjør plast spille enheter
 • hvordan exegete det nye testamentet
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hvordan man skal bekjempe en utestengt bok
 • hvordan å male to tone på plast modeller
 • Slik journal hver dag
 • hvor å fjerne en pvc plast lukt fra et leketøy
 • hvordan man skal fremme din roman: få tester
 • omsorg for plast sleder
 •