teen sommeren lesing programmer

teen sommeren lesing programmerI løpet av sommeren, foreldre bekymre tenåringer balansere avslapning og sommerjobb med å opprettholde faglig kompetanse. Sterke leseferdigheter er en av de viktigste verktøyene for akademisk suksess. Gratis sommeren lesing programmer spesielt laget for tenåringer kan være løsningen, og kan finnes på de fleste offentlige biblioteker. Det finnes også online ung voksen nettsteder som tilbyr fristelser for å få tenåringer lesing. Studenter som sliter faglig kan også delta i sommer veiledning for å styrke deres leseferdigheter.

Library Summer Reading programmer for tenåringer

Folkebiblioteket tilbyr et overraskende utvalg av frie aktiviteter, samt lesing incentiver til å holde tenåringer opptatt, underholdt og engasjert i å lære når skolen er ute. Spesielle begivenheter kan omfatte bokklubber, håndverk sammenkomster, talent show, billig filmskoler, ungdoms politiet akademier, leksjoner i stylte gå, spill netter og skrivegrupper. Vanligvis, deltakerne har anledning til å vinne premier for lesing. Jo mer de leser, jo flere sjanser til å vinne premier alt fra bøker til baseball billetter, restaurant kuponger og datamaskiner. The Denver metroområde gir et godt eksempel på hvordan bibliotekene lure tenåringer gjennom sine dører om sommeren.

Online Incentiver for Teen Reading

De fleste tenåringer har vært rundt datamaskiner siden de begynte på skolen, så de er komfortable å forhandle fram Internett. Det finnes mange nettsteder, for eksempel TeenReads, som gir vurderinger av unge voksne bøker. TeenReads tilbyr bok trailer videoer, forfatter intervjuer, anmeldelser og en smart sommer leser konkurranse som involverer en strand bag full av bøker, kremer, snacks, flip flops og andre godsaker. Kanadiske tenåringer kan delta i sommer lesing program av online, året rundt Teen Reading Club (TRC) sponset av offentlige biblioteker over hele nasjonen. TRC oppfordrer tenåringer til å publisere sine skriving og tilbyr sommer lesing premier inkludert bærbare datamaskiner og digitale videokameraer.

Veiledning Støtte for Reluctant Readers

Mange veiledning tjenester er tilgjengelige for studenter som har problemer med å lese. Møtende skolefritidsordning veiledning underveis i skoleåret noen ganger kan virke mot sin hensikt dersom elever opplever utbrenthet. Men sommeren er en god tid til å fylle hull i ferdigheter, fordi tenåringer vanligvis ikke er i skole eller belemrer med lekser. Veiledning avgifter kan variere fra gratis til tusenvis av dollar. Tjenester kan gis av skolekretser, menigheter og kommuner eller av private selskaper som har veiledning sentre eller tilby tjenesten i studentens hjem. Noen ganger utdanning organisasjoner tilbyr veiledning programmer på lokale biblioteker. For eksempel, i Wakefield, Massachusetts, Lucius Beebe Memorial Library partnere med byens Special Education Parent Advisory Council for å gi lave kostnader veiledning av high school-elever. High school studenter er ofte de beste veilederne siden deres erfaring med temaet er fersk.

Andre artikkelen

 • hvordan du får gratis google ebøker
 • hvordan de skal overleve nanowrimo
 • language arts leksjon plan for andre klasse
 • hvordan å lese lydbøker
 • berømte hispanic kvinnelige poeter
 • Slik skriver du en beskrivende dikt
 • Slik skriver du en kriminalfortelling med en formel
 • hvem er Tom Sawyer?
 • hvordan å lage en baby book online
 • guide til å skrive en bibliografi
 •