hvordan få forskning publisert

hvordan få forskning publisertFor noen folk i vitenskapelige og tekniske samfunn, forskning er en del av sitt daglige liv. Den største belønning eller ultimate målet for mange forskere er å ha sitt arbeid publisert i en vitenskapelig, medisinsk, eller tekniske fagtidsskriftet. Disse tidsskriftene presentasjon betydelige undersøkelser, noe som gjør forskningsprosjekter og gjennombrudd tilgjengelig internasjonalt. Velge en journal er kritisk til publisering suksess, som er prosessen for å forberede din forskning for publisering
en.
Velg riktig tidsskriftet publikasjonen for forskningen din. Dette er et kritisk punkt i den lange prosessen med å få forskning publisert, fordi tidsskriftet som du velger til slutt vil vise frem din forskning. Å ta denne beslutningen, oversiktsartikler publisert i tidsskrifter og se etter en forfatter retningslinjer side. Spør råd om mulige tidsskriftet valg fra publiserte kolleger og professorer. I siste instans, bør tidsskriftet at du velger være en autoritet i sitt felt.
to.
Revidere manuskriptet eller papir for å passe tidsskrifter stilen. Din forskning må være subtilt skreddersys for å passe inn i journalen stil. Mange tidsskrifter holde seg til en spesiell skrivestil-guide (AP stil eller APA stilen) og kan ha et format for å presentere forskning som må følges nøyaktig. Noen tidsskrifter har en skrå rettet spesifikt for en bestemt type publikum, for eksempel et teknisk tidsskrift som har innarbeidet "grønne" løsninger på problemer.
Tre.
Presenter forskning i en tone som er konsistent med journal og dens publikum. Unngå teknisk sjargong. Hold arbeidet konsise og rett på sak og unngå spekulasjoner eller ubevist teoretiske konnotasjon. Ved hjelp av tekniske termer er fint hvis de vil bli forstått av de tiltenkte, men en enkel måte lettere å forstå.
Fire.
Send inn manuskriptet i henhold til den valgte tidsskriftets innsending retningslinjer. Alle journal innsending retningslinjer vil variere, og hvis du ikke følger disse retningslinjene, er sjansen din manuskript vil ikke bli gjennomgått av en redaktør. Sørg for at du tar med alt som kreves for eksempel ekstra eksemplarer av manuskriptet, SASE-self adressert frankert konvolutt, lysbilder eller digital informasjon for referansemateriale, personlig legitimasjon og kopier av tidligere publiserte arbeider.

Andre artikkelen

 • Slik oppdager en andalite
 • hvordan finne et magasin på offentlige biblioteker
 • definisjon av bohemske
 • DIY boktrykk
 • Slik skriver du ut som Charles Dickens
 • hvordan du selv publisere og selge boken din
 • hvordan å sende bok ideer
 • Slik skriver du et produkt rapport
 • hvordan å kjøpe beste selgerne i blindeskrift
 • hvordan du bruker MLA å sitere et nettsted
 •