hvordan du skriver en antologi dikt

hvordan du skriver en antologi diktPoesi er ofte å finne publisert i antologier. En poesi antologien er en samling av dikt ofte sentrert rundt et tema, men en poesi antologi kan også være en samling av dikt på en rekke emner. Noen diktsamlinger kan funksjonen enkelt dikt av mange poeter, mens andre antologier kanskje har et utvalgt antall poeter og flere dikt av hver. Hvis du liker å skrive dikt og ønsker å levere arbeidet til det offentlige, publisere dikt i en antologi er det ideelle utgangspunkt.

Du trenger:
Pen
. Paper.
Tekstbehandlingsprogram.


en.
Les retningslinjene for antologien der du ønsker å publisere arbeidet ditt. Retningslinjene vil indikere om det er et tema for antologien, hvis du trenger å følge et bestemt skjema i dikt, og om du kan sende inn mer enn ett dikt til vurdering. Disse retningslinjene er viktig hvis du ønsker å skrive spesielt for en antologi.
To.
Skrive dikt som forholder seg til hverandre når det er mulig. Hvis antologien du skriver på har et tema, og tillater deg å sende inn mer enn ett dikt til vurdering, skrive to eller tre dikt som er knyttet til hverandre. Skrevet en rekke dikt fokusert på temaet i antologien, som forteller en komplett historie når leste sammen, gir deg en mulighet til å vise mer av ditt arbeid.
Tre.
Innlemme litterære enheter som metafor, lignelse, og overdrivelse å understreke fokus for antologien tema. Metafor er bruken av en ting å representere en annen, er lignelse sammenligner to ting, og overdrivelse er handlingen i hensikt å presentere et emne på en overdreven måte. Ved hjelp av disse enhetene i antologien diktet er en effektiv måte å sentrering fokus i ditt dikt om temaet for antologien.
fire.
skrive lignende stiler dikt. Hvis antologien krever sonetter, vil du skrive i sonetteformen, men hvis en antologi ikke legge restriksjoner på skjemaet, kan du bli fristet til å skrive flere dikt til å demonstrere dine bredt spekter av skriving evner. Dette kan ofte gjøre arbeidet ditt ser ujevn. Vurder å bruke liknende former for dikt som vil bli publisert i en antologi. Dette gjelder ikke en antologi som inneholder noe annet enn poesi. Når du har en komplett antologi av ingenting, men arbeidet ditt, vil du ønsker å variere skjemaene for å bevare det totale arbeidet fra å bli bedervet.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør hardcover bøker
 • hvordan å få tid til å skrive
 • hvordan det går videre lese Ernest Hemingway
 • hvordan å analysere tegn i litteraturen
 • hvordan å publisere på smashwords
 • hvordan du kan lage dine egne x-man tegn
 • Slik skriver du en god fantasy-bok
 • hvordan du kan lage din egen litteratur karakter team
 • Slik skriver du en beskrivende essay online
 • hvordan å lage en bokliste
 •