hvordan du oppretter et monster

hvordan du oppretter et monsterFiktive monstre har vært en del av underholdningen i filmer, historier og kunst. Classic monstre som Frankenstein, Mummy, Wolfman og andre har blitt en stift i pop kultur. Enten du skriver en bok, tegneserie, manus eller lage en film, lage et monster er en utfordrende oppgave som krever mye kreativitet og noen vitenskapelig grunnlag. Fra brainstorming til den endelige detaljene du kan opprette flere monstre for din egen fiktive verden
en.
Brainstorm den type monster som du vil opprette. Forskning siste monstre å forstå ulike typer monstre skapt og hva som gjør dem "monstre" i første omgang. Nettsteder som Monstrous. com har en stor database fylt med ulike typer monstre delt inn i ulike seksjoner som "Zombier" og "Dragons. "
To.
Bruk dyr som grunnlag for et monster . Enten du velger å mutere et dyr eller velg visse attributter som kan brukes på monstre, spesifikke dyr kan vise frem dette og gi deg flere ideer. UMich. edu verter et dyr klassifisering nettsted som kategoriserer og beskriver hundrevis av dyr. Bla gjennom beskrivelser og bilder for å få flere monster ideer.
Tre.
Opprett en hybrid dyr for monster din. For eksempel kan du blande en fisk og gorilla til å gjøre en vannlevende ape-lignende dyr. Dette er en av de enkleste måtene å skape et monster fordi det er ikke noe normalt sett i naturen. Du kan blande mer enn 2 dyr i en hybrid for en mer kreativ monster.
Fire.
Skrive ut en liste over grunnleggende kroppsdeler fra topp til tå, og la en tom plass ved siden av hver del. Fyll i områder med bestemte egenskaper som du vil at monster til funksjonen. For eksempel, for øynene kunne du sette "piercing grønne øyne med små elev. " Denne prosessen vil hjelpe deg visualisere monster bedre.
Fem.
Lag en liste med styrker for monster din. For eksempel har det perfekt syn, kan det fly eller er den har super styrke? Andre styrker kan omfatte sniking, hastighet eller beskyttelse, som en naturlig lag med rustning.
6.
Lag en liste over svakheter for monster din. Tenk på ekte dyr svakhet som treghet av en skilpadde, liten størrelse med en maur eller små hjerner på en fisk. Monsteret kunne også ha psykiske svakheter som sinne problemer. Svakheter er avgjørende for monster utvikling fordi det er det som gjør dem relatable eller ødelegges.
7.
Tegn en skisse av monster å planlegge ut den endelige visuelle aspektene. Tegn monster i forskjellige stater som stilles, i aksjon eller til og med sove. Dette vil hjelpe deg med å visualisere sine fysiske attributter og bevegelse stil.
8.
skrive en opprinnelse historie for monsteret. Hvor ble det av monster fra? Var det vitenskapelig opprettet eller var det opprettet gjennom naturen? Det finnes uendelige muligheter for dette, og selv om du ikke bruker dette tilbake historien i prosjektet, vil det bidra til å utvikle din monster karakter.

Andre artikkelen

 • hvordan å løse mysterier som Sherlock Holmes
 • definisjonen av omnibus
 • hvordan å publisere en bok raskt og enkelt
 • Hvordan ta fanzine til neste nivå
 • Slik skriver baksiden kopi
 • hvordan du kan avbryte uønskede kataloger ved hjelp av katalogen valg
 • hvordan å avgjøre om en litterær agent er legitim
 • hvordan å utvikle god helse bøker
 • hvordan å skyte gjennom nanowrimo: uke 1
 • bøker om plagiering forebygging
 •