hvordan bli et spill guide forfatter

hvordan bli et spill guide forfatterFor de som var født på 70-tallet, videospill sakte ble en del av populærkulturen, og for de som er født i dag, er de en del av underholdningen mainstream. Video spill startet med enkle, pioner nå vurderes primitive teknologi ved skaperne av Atari og Nintendo. I dag, dataspill er forseggjort digital og grafisk mesterverk ofte rivaliserende spillefilmer i kvalitet, og mange spill krever guidebøker å navigere deres digitale verdener. Video game guide skriving er en obskur nisje i skriveprosessen samfunnet, men kan være en lukrativ felt med riktig instruksjon.
en
Velg et populært spill og spille den til deg. . har mestret hele spillet ut og inn. Du bør også merke seg kontrollene, ulike kontroller for forskjellige spillsystemer, og teknikker som du bruker til å spille spillet. Skriv ned alle tips, snarveier og hemmeligheter som du kan finne.
To.
Finn et spill guide publikasjonen for å sende din guide til. Programmet for disse publikasjonene er uklare, men mange kan bli funnet på Internett, for eksempel på GameSpot. com eller PrimaGames. com. Gjennomgå spillet guide publikasjonen innsending retningslinjer og når du skal sende inn manuskriptet. Noen guide publikasjoner kan bare ta innleveringer via agent eller bare i bestemte tidsperioder.
Tre.
Study et spill-journalist style guide for å sikre at du skriver en innlevering manuskript i samsvar med riktig stil. Game journalister referanse guider er tilgjengelig online på GameStyleGuide. com og er godkjent av International Game Journalist Association (IGJA). Guiden inneholder regler for staving, store bokstaver, unike grammatikk bruk, sammensatte-bestemmelsesord, forkortelser, tips og retningslinjer for spillet guide skriving og generell spillet journalistikk.
Fire.
Skrive en guide manuskript eller guide spørring brev å sende til en guide produksjon tjeneste eller magasin, pass på å følge innleveringen retningslinjene. Inkluder en innføring stykke, fylle kroppen med spillet nivåer og deres respektive undervisning, og til slutt beskriver slutten av spillet. Ta med en tips og snarveier seksjonen samt en kontroller-bruk seksjonen. For spørring brev, kort foreslå hvilke guide som du ønsker å opprette og også kort diskutere hvorfor du er kvalifisert til å gjøre det. Kontroller at du overholder innsending retningslinjer for spørsmål eller guide manuskripter.

Andre artikkelen

 • hvordan finne gratis ebøker for nook
 • Slik skriver en bok om biler
 • hvordan å lage en bokliste
 • hvordan å lytte til bøker på nettet
 • Hvordan forberede et essay
 • hvordan finne litterære agenter som ønsker nye kunder
 • Slik skriver en bok forslag til en ikke-fiction bok
 • hvordan legge til skrekk til romanen
 • hvordan du redigerer artikkelen riktig på ehow.com og unngå deres program bugs
 • poesi konkurranser for barn
 •