hvordan bli en publisert vestlig forfatter

hvordan bli en publisert vestlig forfatterMange forfattere oppnå berømmelse og eksponering ved kun å skrive for en bestemt nisje, stadig å publisere sine arbeider med kjente tidsskrifter og publikasjoner som skrive ut en bestemt sjanger. Forfattere som ønsker å bli publisert i den vestlige sjangeren bør lære å skrive i vestlig stil ved å lese mye litteratur --- og deretter sende inn sine arbeider til publikasjoner som søker vestlige forfattere. Ifølge forfatteren Judy Reeves, som skriver om skriveprosessen håndverk, bør forfattere alltid lese om hvordan du kan bli bedre skribenter. Dette vil også hjelpe forfattere å finne utsalgssteder som vil publisere arbeidet sitt

Du trenger:. . . .
Computer
"2010 Writer's Market" av Lee Brewer


1

Les vestlig litteratur. Besøk det lokale biblioteket og leste populære vestlige bøker. Les også litterære tidsskrifter som har vestlige forfattere. Det er mange sub-sjangere under paraplyen Vest. Forskning de mange typer skrive for å få en følelse av hva som er der ute og hva folk liker. For eksempel er det plass Vest-historier på nettet på Space Westerns og romantiske Vest-historier på nettsiden Love Nettstedet romanser.
to.
Lær om steder å sende arbeidet ditt. Besøk Duotrope's Digest, som er et nettsted dedikert til å hjelpe finne litterære utsalgssteder. Søk etter litterære tidsskrifter ved å velge "Western" kriterier. Besøk også New West, et nettsted dedikert til å gi informasjon om Vesten. The New West Boken delen inneholder mange tidsskrifter som søker vestlige forfattere. Disse tidsskrifter og magasiner som regel akseptere noveller, selv om noen kan publisere lenger fungerer. Skrive for flere litterære tidsskrifter også hjelpe forfattere å finne en agent for sine romaner. Å ha publikasjon kreditt kan hjelpe en forfatter få en agent eller bok redaktør oppmerksomhet.
Tre.
Skriv en vestlig roman. Besøk Agent Query, et nettsted som hjelper forfattere kontakt med litterære agenter. Søk etter agenter som fremmer vestlige romaner. Spør agentene om sine preferanser og retningslinjer før du sender inn arbeidet. Agenter kan hjelpe forfattere finner presser som ønsker å publisere arbeidet sitt.
Fire.
Kjøp den "2010 Writers Market" bok av Robert Lee Brewer. Denne håndboken gir omfattende informasjon om agenter, presser og utgivere. Søk i indeksen for "Western" utgivere, og sende manuskriptet til redaktører og agenter oppført i guiden. Husk å sende inn etter hvert marked spesifikke retningslinjer.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du en personifisering dikt
 • hvordan å være en ond kontorarbeider
 • hvordan å skrive et essay med ironi
 • hvor å fjerne papir etiketter fra glanset pocketbøker
 • hvordan finne magasiner som er publisert
 • hvordan du starter en romanse romanen
 • retninger for skisserte
 • hvordan du slår bilen din til en bok mobilen som en selv-utgiver
 • hvordan du får en story publisert i magasiner og aviser
 • hvordan å skrive en historie med en vri slutt
 •