hvordan å skrive en bokanmeldelse i TFO-format

hvordan å skrive en bokanmeldelse i TFO-formatThe American Psychological Association (APA) stilen er et format som brukes til å skrive forskningsartikler for samfunnsfag. En bokanmeldelse er en tolkning av et litterært verk, ofte med et sammendrag og din forståelse av det. Å skrive en bokanmeldelse i TFO-format, satt riktig marger, font, og overskrifter på papiret, opprette en tittel siden, skriver innledningen, og deretter listen din referanser

trenger Du:
Pen <. br>Paper.
Book.
Computer.


en.
Angi marger, font og overskrifter på papiret. Å skrive en bokanmeldelse i TFO-format, må du ha én-tommers marginer, og bruke en 10-eller 12-punkts skrift. Overskriften bør bestå av sidetallet til høyre, og tittelen på boken gjennomsyn på venstre. Du må sette avsnitt til dobbel linjeavstand.
To.
Opprett en tittel siden som inkluderer tittelen på papiret, ditt navn, og navnet på skolen din. Denne informasjonen bør være sentrert, og i midten av siden.
Tre.
Skriv innledningen. Ordet "Introduksjon" bør være i fet og sentrert øverst på siden. Innenfor denne delen, beskriver boken du ser gjennom. Deretter kan du enten opprette en egen overskrift, eller fortsette i andre avsnitt til å diskutere din tolkning av boka.
Fire.
Sett riktig i teksten sitater i boken din vurdering. Å skrive i tekst-sitater i en APA-stil bokanmeldelse, skriver etternavnet på forfatteren og utgivelsesår i parentes, med et komma skiller de to elementene.
Fem.

Cite sitatene i boken vurdering. Hvis du har en kort sitat eller 40 ord eller mindre, oppgi navnet på forfatteren, og skrive årstall i parentes før skriftlig sitatet. Når du skriver sitatet, sette sidetall, s. , i parentes. Hvis sitatet er lengre enn 40 ord, begynne en ny linje som er rykket inn fem mellomrom fra venstre. Skriv navnet på forfatteren og utgivelsesår i parentes. Sett et kolon etter denne informasjonen, og skrive sitatet uten anførselstegn starten på neste linje. Når du skriver sitatet, skriver sidetallet.
6.
List dine referanser. Begynn med å skrive navnet på forfatteren med etternavnet først. Sett komma mellom siste og første navn. Deretter satte en periode og følger det med årstall i parentes og en annen periode. Sett tittelen på boken i kursiv, etterfulgt av en periode. Deretter skriver plasseringen av publikasjonen, etterfulgt av et kolon og navnet på utgiveren, etterfulgt av en periode. Hvis sitatet går utover en linje, strekpunkt det en halv-tommers fra venstre marg.

Andre artikkelen

 • nyttige tips til å skrive et dikt
 • hvordan du kan forbedre dine kreative skriveferdigheter
 • kriterier for tiden beste selgeren liste
 • hvordan vite om en litterær agent er legitim
 • hvordan du laster ned ebøker til en pda-leser
 • Slik skriver du en blues dikt
 • cool skriftlig aktiviteter
 • hvordan du kan lage din egen gangster karakter
 • hvordan å bli klar for National Novel Writing Month
 • hvordan å skyte gjennom nanowrimo: uke 1
 •