hvordan å publisere en gjør-det-selv noveller bok

hvordan å publisere en gjør-det-selv noveller bokKreativ skriving kan ofte virke en ensom forsøke, men å dele arbeidet er viktig og avgjørende for en forfatter. Med bruk av så mange Internett-muligheter som selv-publisering nettsteder, forfattere har muligheten til å publisere arbeidet sitt, selge den på Internett, opprette en fan-base og bygge troverdighet. Publisere en novellesamling er fullt mulig å bruke selv-publisering nettsteder

Du trenger:. . .
Computer


en
Lære om selv-publisering proffene og ulemper. Forskning de ulike nettsteder som gir selv-publisering tjenester. Besøk nettsiden for Poets Writers Magazine for mer omfattende informasjon om selv-publisering. Les Skrive World nettsiden, som den også gir en informativ titt på selv-publisering.
To.
Skriv ut novellesamling og redigere hvert nøye. Siden du publiserer boken selv, har de fleste selv-publisering nettsteder ikke tilbyr redigering tjenester i det hele tatt, eller gratis. Rediger hver historie nøye. Kontroller at grammatikken er riktig og staving er riktig. Lagre den redigerte dokumentet og sikrer at det er offentliggjøre-klar.
tre.
Gå til biblioteket og se på andre bøker fylt med korte historier. Få en følelse av oppsettet av en bok, og hvordan hver historie ser ut. Se på hvilke fonter du liker, hvordan du starter hver historie (noen begynner halvveis ned på en side, mens andre starter på toppen), og hvis du liker enkel linjeavstand historier eller dobbel linjeavstand. De fleste bøkene inneholder enkel linjeavstand historier.
Fire.
Format boken din. Åpne et tekstbehandlingsdokument. Lag en tittel side som inneholder navnet på boka, sammen med undertittel (hvis noen) og navnet ditt. Opprett en ny side som lister opp en innholdsfortegnelse. Tittel hver novelle og liste siden at historien begynner på. Du må kanskje komme tilbake og gjøre dette etter at du har formatert alle dine historier. Det kan være lurt å opprette en opphavspersoner side som inneholder en liste over publikasjoner som kan ha publisert historier tidligere. Opprett en dedikasjon side hvis du ønsker. Format boken, slik at hver historie begynner på en ny side. Plasser tittelen på historien på siden.
Fem.
Besøk flere ulike nettsteder som gir selv-publisering tjenester. Mange selv-publisering nettsteder tilbyr svært billig tjenester, inkludert Lulu og CreateSpace. Les CreateSpace og Lulu's nettsider slik at du forstår deres publisering pakker.
Besøk CreateSpace og lese om dens publisering alternativer. Legg merke til den bokførte størrelser og papir alternativer. Les om fordelingen plan-og coverdesign alternativer. Dens grunnleggende tjenesten er gratis, men forfatterne betaler for bevis eksemplarer.
Besøk Lulu. com å lese om sine tjenester. Lulu tilbyr gratis publisering (unntatt bevis eksemplarer) og "a la carte" publisering alternativer, som gjør forfatteren til å publisere sin bok gratis, men betaler for enkle tjenester, som formatering hjelp eller forfatteren webdesign. Lulu tilbyr også rabatter på bilder fra Fotolia. com, hvis forfatteren velger å bruke bildene i boken hennes.
Besøk iUniverse å lese om sine utskriftstjenester. iUniverse avgifter hundrevis av dollar for sine tjenester, men pakkene inkluderer ulike alternativer, for eksempel sosiale nettverk setup og redaksjonell vurdering. I tillegg, forfatterne får en viss mengde gratis bøker, mens forfattere med CreateSpace eller Lulu kan bestille bøkene sine for et par dollar.
CreateSpace tillater forfattere å publisere bøkene sine gratis. Du kan laste opp boken og bare betale for bevis kopier og kopier av den ferdige boken. Du kan velge å kjøpe Pro Package planen, som inkluderer distribusjon til Amazon, Barnes Noble og CreateSpace e-butikken.
Både Lulu og CreateSpace lar deg laste opp boken din, utforme et cover og publisere det når du er klar. Når disse elementene er ferdig, er boken utgitt og tilgjengelig for kjøp online.
6.
Bestem på selv-publisering service og laste boken din i henhold til reglene. Det kan du vil lagre boken som en PDF-fil først før du laster den. Lag dekselet avhengig av tjenestens retningslinjer og dekke-lage maler.

Andre artikkelen

 • hvordan du finner ut hva slags sjanger som passer din skriver best
 • hvordan å publisere en bok for mindre enn $ 300
 • hvordan du redigerer artikkelen riktig på ehow.com og unngå deres program bugs
 • hvordan du oppretter en isbn
 • hvordan å skissere et essay
 • hvordan å skrive en litterær kritikk av en bok
 • hvordan å skrive slik at folk vil ønske å lese hva du skrev
 • hvordan du skal begynne (og finish) et stykke kreativ skriving
 • Slik: format et manuskript for en barnebok redaktør og agent
 • gjenoppta skriftlig tips for mål
 •