hvordan å publisere en bok i Storbritannia

hvordan å publisere en bok i StorbritanniaPublisere en bok er en vanskelig, følelsesmessig drenering prosess. Sikring av publisering i et annet land, særlig Storbritannia, kan bli enda mer utfordrende, men kan øke lesertall og hjelpe selge flere eksemplarer. Du kan velge å søke og bli representert av en britisk litterær agent, spesielt hvis du har lite kjennskap til landets markedet. Før du begynner prosessen, gjør noen undersøkelser for å garantere at interessen i ditt fag er der fortsatt, og at andre bøker ikke har overeksponert motivet. En måte du kan spore endringer, er å abonnere på Bookmarketing ukentlige eller kvartalsvis e-rapporter som dokumenterer statistiske trender i det britiske markedet
en.
Skrive et forslag for din bok. Forslaget bør inneholde en to-siders sammendrag av boken din, en tre-siders analyse av markedet for boken din, og en 20-siders utvalg av manuskriptet. Følg britiske staving og tegnsetting stil. Se på noen av bøkene populære i U. K. . Du finner en liste over bestselgere i Guardian hjemmeside eller annen bok anmeldere. For eksempel, kan etter den populære suksessen med Hilary Mantel's "Wolf Hall" i 202C utgivere være mer fascinert av bidrag av historisk fiksjon.
To.
Identifiser rundt tjue agenter i Storbritannia som kan være interessert i ditt arbeid. Sjekk i "Guide to Literary Agents" eller "2010 Guide to Literary Agents: 500 agenter som selger det du skriver. " Forskning disse agentene å finne ut hvilken sjanger de vanligvis representerer og hvor konsekvent de har vært.
tre.
Send en spørring brev til det britiske litterære agenter på utarbeidet listen. Søket brevet skal klart angi dine kvalifikasjoner for å skrive boken, et sammendrag av boken og en en-setning forklaring på hvorfor du har spurt denne agenten. En av West End litterære etater, MBA Literary Agents, Ltd, lister agenter interesse i å motta nye innleveringer, deres preferanser på hvordan innleveringer skal sendes, og deres e-postadresse på sine nettsider.
Fire.
Distribuer spørring brev til utgivere, med eller uten hjelp av en litterær agent. Hvis du ikke har fått oppmerksomheten til en agent, bør du utkast spørring bokstaver på en lignende måte å skissert ovenfor. Du bør koble leseren med en teaser, og følger det med et synopsis, en kort bio og en kort forklaring på hvorfor denne utgiveren passer dette materialet.
Fem.
Vurder selv-publisering, hvis du ikke får renter fra en utgiver eller en agent. Self-publisering, med enten en on-demand utgiver eller desk-top publisering, kan tillate deg mer kreativ frihet og fortsatt kan nå et betydelig publikum.

Andre artikkelen

 • hvordan få tilgang til gratis ressurser på offentlige bibliotek
 • hvordan å publisere boken med lulu.com og få den på amazon.com
 • Slik skriver du ditt eget bilde historien på bøffel
 • Hvilke funksjoner av elektroniske bøker?
 • hvordan du bruker photoshop til å lage en 3d bokomslag for eBok
 • hvordan å sitere en web-side i en ressurs papir
 • hvordan du kan designe dine egne eBok cover
 • hvordan du formaterer tid i TFO-format
 • forlag som produserer ebøker
 • hvordan å skrive en roman
 •