hvordan å lage et personlig magasin

hvordan å lage et personlig magasinI en alder av Blogging og Twitter, får din personlige tanker og meninger ut i verden har aldri vært enklere eller mer populært. Men for en mer kreativ touch, få disse tankene ut av skjermen og på siden ved å lage et personlig magasin å gi til venner og familie. Glem konvensjoner og redefinere grensene. Dette er DIN magasinet-la din personlighet skinne gjennom

trenger Du:
Computer
!. Skriveren.
Tekstbehandlingsprogrammet.
Papir.
Saddle stiftemaskin.
Innsamlet materiale.
Pen.
Notebook eller diktafon.


en.
Velg ditt tema. Tenk på hva som gjør deg, du. Vurder dine lidenskaper, hobbyer eller interesser. Hvis du allerede holde en dagbok eller en blogg, les den gjennom og se på emner som kommer opp jevnlig. Hvis du bruker mye tid på sosialt samvær, lage et magasin om menneskene i livet ditt, eller kanskje du har en favoritt sport som du kan skrive om. Lag et personlig magasin for å feire spesiell hendelse eller tid i livet ditt, slik som en ferie, familie bryllup eller videregående skole.
to.
Samle ditt materiale. Samle utklipp fra magasiner og internett, brev, blogginnlegg og dagboknotater som gjelder ditt tema og inspirere deg.
Tre.
Lag en fil på datamaskinen din til å lagre bilder, blogg innlegg og artikler som du vil bruke i magasinet ditt. Hvis du ikke har noen egnede bilder allerede, tar nye digitale bilder. Hvis du lager et magasin om en tidligere hendelse, få vennene dine sammen og re-enact scener fra arrangementet å fotografere.
fire.
Intervju mennesker. Hvis bladet handler om en hendelse, spør fag om sine minner og inntrykk. Hvis du skriver om din favoritt sport, intervjuet instruktør. Skriv til magasinet redaktører, fanklubber eller diskusjonsgrupper. Se på andre magasin intervjuer for inspirasjon og forberede spørsmål på forhånd. Bruk en bærbar eller Dictophone å spille inn notater, og skriv opp intervjuet mens den fortsatt er friskt i tankene dine. Lagre dokumentet på din magasin filen.
Fem.
Skriv en funksjon. Gjør det personlig, fortelle en historie, skrive ut dine tanker eller bare ha en rant. Gi artikkelen en klar begynnelse, som introduserer temaet og lokker leseren i, en middels, noe som utvider på emnet og en slutt som runder artikkelen off.
6.
Design din layout bruker Microsoft Office Word 2007 eller et lignende tekstbehandlingsprogram. Hvis du bruker Word, åpne en ny fil ved å klikke på "File"> "New"> "Tomt dokument".
7.
Roter dokumentet slik at det er i liggende visning ved å klikke "Page Layout"> "Orientering"> "Landscape".
8.
Lag to kolonner ved å klikke "Page Layout"> "Kolonner"> "Two". Ordne tekst ved å klippe og lime dokumenter fra magasinet filen. Husk at det ferdige bladet vil bestå av tosidige utskrifter bundet sammen, så tenk nøye om siden bestillingen.
9.
Sette inn bilder ved å klikke "Sett inn"> " Bilde ", deretter blar gjennom bladet materialer filen og velge det aktuelle bildet. Eksperimentere med funksjonene på bildet verktøy format kategorien for å endre størrelsen på bildet, flytte den rundt og bryte tekst rundt det før alt du materiell er på plass og er du fornøyd med oppsettet.
10.
Print ut sidene dine ved hjelp dupleksfunksjonen på print menyen.
11.
Brett de utskrevne sidene i halv lengde-måter , legger dem sammen i riktig rekkefølge og nagle fast sentrale krøll med to jevne mellomrom stifter.

Tips og advarsler


 • For et mer profesjonelt utseende, bruke av in-house design tjenester som tilbys på de fleste utskrifter butikker å hjelpe til med utformingen av magasinet ditt. Alternativt, utforme layout ved hjelp av en programvarepakke som InDesign eller Apple iPhoto. InDesign er industristandard programvare for å produsere sideoppsett. Apple iPhoto, derimot, er et enklere program som lar deg laste opp tekst og bilder for å lage bøker på nettet. Det setter sidene i riktig rekkefølge for deg automatisk, kan du lage en forside enkelt, og du kan sende den gjennom for utskrift via web. Hvis du velger å bruke Apples iPhoto, må du bestille en soft cover bok å få riktig magasinet effekten.
 • Prøv å bruke farget eller mønstret papir som bakgrunn for å gi bladet mer personlighet.
 • Hvis du ikke liker å skrive, kan du prøve å fortelle din historie i bilder alene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å fullføre en roman i en måned
 • hvordan å skrive en kokebok og gjøre det selger på amazon
 • hvordan finne et rim ordning
 • hvordan finne agent representasjon for en romanse romanen
 • hvordan komme stoff publisert
 • syv vaner for en god leser
 • hvordan å skrive en bokanmeldelse disposisjon
 • Slik pdf publisere en bok
 • hvordan du gjør en boksignering
 • hvordan du får gode tilbud på bøker
 •