hvordan å lage en barnebok med dine egne bilder

hvordan å lage en barnebok med dine egne bilderBarnas bildebøker er bøker med minimal tekst og med illustrasjoner beregnet for svært unge lesere. Mange forfattere som penn barn bildebøker også gjøre sine egne illustrasjoner, selv om noen leie utenfor illustratører eller la utgiveren for å gi kunstneren. Hvis du har en barnebok du ønsker å lage, men ikke har talent eller evner å gjøre ditt eget kunstverk, kan du illustrere boken med dine egne bilder. Prosessen er enkel og gir deg mulighet til å uttrykke deg kreativt.

Du trenger:
Tekstbehandling programvare
. Fotografier (digitale filer).
Stiftemaskin.


en.
Åpne enhver tekstbehandler som støtter bilder, for eksempel Word, WordPerfect eller OpenOffice skrive. (OpenOffice Skriv er gratis. ) Gå til "Fil"-menyen, velg "Page Setup" og sette papiret til liggende modus. Dette gir deg mer bredde, noe som er ideelt for å skape bildebøker. Formater sidene dine med 1-tommers marginer på øverst, nederst og høyre side. Sett venstre margene til 1,5 inches. Dette vil sikre at det er god plass til innbinding.
to.
Bygg din historie rundt bildene. Et bilde bok er avhengig av en kombinasjon av tekst og bilder til å fortelle en historie, men bildene bør være det sentrale punktet i boken. Gå til "Insert"-menyen, velg "Bilde" alternativet, og deretter velge ønsket bildet på datamaskinen. Bildet skal vise de viktigste handlingen finner sted.
Tre.
Skrive tre til fem linjer med tekst under hvert bilde. Teksten vil først og fremst dialog mellom tegn eller mer fortellende om hva som skjer på bildet. Velg en skrift fra skriften menyen som er søt, men lett lesbar. Hvis du ikke har den riktige skriften installert på datamaskinen din, kan du finne barnas fonter fra nettet gratis.
Fire.
Endre formateringen av noen få sider for variasjon. En eller to sider kan inkludere en hel side med tekst og ingen fotografere. Du har kanskje en eller to sider som inneholder bare et bilde uten tekst.
Fem.
Lagre boken din som en PDF-fil. Du kan gjøre dette med tekstbehandlingsprogrammet, eller du kan laste ned en gratis virtuell PDF-skriver som CutePDF og opprette en PDF med print-kommandoen. Når du har lagret dine barns bilde bok, kan du ta det med til en profesjonell skriver eller laste det opp til en online self-utgiver som spesialiserer seg på å lage barnebøker.
6.
Skriv ut og bind boken med kramper hvis du foretrekker å ikke ha det bundet profesjonelt. Dette alternativet er ideelt hvis du ikke vil bruke mye penger og ønsker bare å lage en bok for personlig bruk. Stable utskriftene og plassere tre stifter langs venstre kant av manuskriptet for å binde den.

Tips og advarsler


 • Mens det er ikke nødvendig å bruke landskapet modus for boken din, gir det en mer tradisjonell layout enn stående modus. Hvis bildene dine er høyere enn de er brede, kan det være lurt å velge stående modus.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lese alle naruto manga kapitler
 • guide til å skrive en bibliografi
 • hvordan du kan avbryte et abonnement på "w" magasinet
 • hvordan du finner ut første utgave pocketbøker
 • skoleprosjekter for Pearl Harbor
 • hvordan du skriver en spørring brev som selger
 • hvordan komme i gang å skrive en romanse roman
 • historie kopiere redigering
 • hvordan gjøre deg lese mer
 • hvordan du skriver en bok med gratis programvare
 •