hvordan å håndtere ebøker

hvordan å håndtere ebøkerMed den økende populariteten til ebook lesere, er god forvaltning av dine eBok samlingen like viktig som det organiserte forvaltningen av lagret digital musikk eller film samlinger. Enten du trenger å skille virksomheten din bøkene fra romaner eller holde samlinger av klassikere atskilt fra nye bestselgere, er det flere programmer som kan enkelt administrere dine eBok samlingen for deg, gjør det raskt og enkelt å finne akkurat de tekstene du trenger.

Du trenger:
Ebook organisering program


1. .
Bestem hvordan du skal organisere samlingen din. Din ebook Organisasjonen programmet vil alfabetisere samlingen etter tittel eller forfatternavn, men det finnes andre typer grupperinger du kanskje vil merke: genre, år publisert, favoritter, skole eller klassikere, for eksempel. Du vil kunne sortere etter noen av disse når du er ferdig med å organisere samlingen.
To.
Velg et program for å administrere din ebooks. Calibre er gratis, kan håndtere store mengder av ebøker, synkroniseres enkelt med de fleste ereaders og konverterer filer til og fra de fleste eBok formater. Den Alfa eBok Manager er billig og gjør alt Calibre gjør, men har et mer attraktivt grensesnitt, den synkroniserer med noen ereader som bruker SD /MMC brikker for lagring. Andre ebook arrangørene inkluderer Brothersoft's Ebook Organizer og Adobe Digital Editions. Når du har din valgte program, installere det. Om nødvendig, legg til eBok samlingen til programmet.
Tre.
Ned utvidet informasjon om ebooks ved hjelp av ISBN nummer (tallene under de tykke strekkoden på de fleste bokomslag). Hver ebook management programmet omfatter et felt der du kan legge inn en bokens ISBN-nummer, hvis det ikke blir automatisk importeres av programmet. Når ISBN er tildelt en ebook, kan du laste ned metadata automatisk fra dusinvis av elektroniske kilder. Fordi teknikken for å legge dette nummeret er ikke identisk for hvert program, se i manualen for en enkelt program teknikk.
Metadata for hver eBok inneholder elementer som bokomslag, publisering informasjon og manglende informasjon av alle slag . Mens metadata ikke er kritisk for organisering av eBok samlingen, er det nyttig for visuell surfing og for å fange opp viktig informasjon du ikke vet at du liker sjangeren.
Fire.
Når metadata din har fylt i hva det kan for samlingen din, gå gjennom bøkene og "tag" dem med spesielle kvalifiseringer. For eksempel kan du merke alle bøkene fra en bestemt serie som tilhører den serien, eller du kan merke undersjangre som høy fantasy, tegneserier fantasi og urban fantasy. De fleste programmer bruker "tags" feltet for å gjøre dette gjennom enten en tag editor eller ved å skrive hver tag inn merkelappen feltet og skille dem med komma (slik at du kan markere "The Ringens Brorskap" som "high fantasy, LOTR, British "). Igjen, lese manualen for veibeskrivelse for dine spesifikke program.
Fem.
Forbered en samling for nedlasting til ereader enheten. Type relevante treff i søket bar eller bruke søkefilteret følger med programmet, og igjen, lese bruksanvisningen for nøyaktig metode for din eBok manager
6
Last samlingen din til. . ereader. Vær sikker på alle bøker er i et format som er kompatibelt med enheten. Bruk ebook manager å konvertere alle som ikke er kompatible. Send bøker i kompatible filformater til ereader din.

Tips og advarsler


 • Hvis du har ebøker uten ISBN tall i metadata deres, kan du finne disse tallene på Amazon eller Barnes Noble nettside. Enten 10-sifret eller 13-sifrede ISBN-numre er akseptable.
 • Andre artikkelen

 • Definisjonen av et tall linje i en bok
 • hvordan å skrive en roman serie
 • definisjon av nostalgiske
 • hvordan du kan be bøker gjennom et bibliotek hjemmeside
 • Slik skriver en bok forslag til en ikke-fiction bok
 • hvordan å lage en bok nettside
 • hva er et trykk på plate?
 • utvikling av bokproduksjon
 • Slik skriver du en god beskrivelse i historien
 • hvordan du kan fortelle hvor en bok blir utgitt
 •