diy publiseringen av korte historien bøker

diy publiseringen av korte historien bøkerFor forfattere som ønsker å beholde kontroll og uavhengighet over deres korte historier, gjør-det-selv-publisering av sin korte historie bøkene kan være et alternativ til tradisjonelle publisering eller små presser. DIY publisering tillater forfattere å sette sine egne priser, bestemme metoden og mengden av publisering og gjøre sine egne redigering uten å imøtekomme ønskene til en annen person. Det er flere alternativer tilgjengelige for forfattere som ønsker å DIY publisere, avhengig av deres publisering mål og budsjett.
en.
Kompiler alle de korte historiene på ett sted. Når du har samlet en samling korte historien, redigere dem for klarhet og konsistens, og deretter plassere dem i en slags orden. Du kan ønske å knytte historiene sammen med et lignende tema eller sjanger, men det er ikke nødvendig. Etter at historiene i en ordre, skriver dem opp på et tekstbehandlingsprogram og formatere dem for publisering. Navn novellen boken. Lag en tittel og opphavsrett side, sammen med en innholdsfortegnelse og en kort forfatter bio, om ønskelig. Bruk en lettlest skrift, for eksempel Times New Roman 12 punkt, og antall hver side. Lag et cover, enten ved å produsere det selv, ved hjelp av kreativ commons arkivfotografi eller ansette en artist. Når du ferdig med å formatere, lagre dokumentet som en PDF-fil. Vurdere å ansette en profesjonell redaktør eller korrekturleser til å se over den korte historien boka og komme med forslag på forbedringer eller fikse grammatiske feil.
to.
Motta ISBN-nummer. Et ISBN nummer er et unikt nummer som identifiserer boken. Det er nødvendig å selge boken i bokhandlere, inkludert Amazon og andre elektroniske boken nettsteder og å plassere boka i bibliotekene. Et ISBN nummer kan kjøpes fra USA ISBN Agency. Noen selv-forlag, som Lulu, vil også selge ISBN nummer til forfattere som bruker deres tjenester.
Tre.
Bestem publisering metoden. Bestem om du ønsker å publisere en novelle bok for noen utvalgte venner og familie, eller hvis du ønsker å prøve å tiltrekke seg et større publikum eller oppmerksomheten til en mainstream utgiver. Din publisering mål vil påvirke hva slags publisering metode du bruker, enten print on demand, offset eller selvstendig trykking og bokbinding. For eksempel, hvis du ønsker å publisere boken for bare noen få venner og familie, trykking og innbinding boken selv kan være det beste alternativet. Hvis du ønsker å legge boken ut for salg på Amazon eller en personlig nettside, print on demand kan være en mer effektiv rute. Hvis du har muligheten til å markedsføre en masse mengde bøker, kan offsettrykk være det beste alternativet, som lar deg skrive ut store 500 eller flere eksemplarer på en gang. Det er mange selv-publisering metoder, og hver har sine styrker og svakheter, så det er viktig å forske på de ulike tjenestene og se hvilken som passer deg best.
Fire.
Market bøkene etter utskrift dem. Lag et nettsted med boka, eller legge inn oppføringer om det på en blogg eller sosiale medier nettsted. Volunteer å gjøre målinger på biblioteker eller samfunnet hendelser. Be venner om å anbefale boken til andre. Plasser boken på nettet markeder, slik som Amazon, og send kopier til uavhengige bestille anmeldere til å be om tester.

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på at de fleste selv publiserte litterære fiksjon er vanskelig å komme inn bokhandlere, og de fleste konkurranser vil ikke akseptere seg selv utgitt bøker.
 • overhead kostnader og vanligvis lavt salg av selvtillit publisert fiction kan gjøre det vanskelig for en forfatter å gå med fortjeneste.
 • Andre artikkelen

 • bøker å lese for historiefortelling for små barn
 • Hvordan fortelle om en litterær agent er legit og unngå litterære byrå svindel
 • hvordan du bruker mp3-opptakere for lyd-bøker
 • hvordan å skrive en historie web
 • hvordan du velger elektronisk bok lesere
 • liste over bøker skrevet av Dana Fuller Ross
 • årsak og virkning av Harlem Renaissance
 • hvordan å sitere en person i en annotert bibliografi i MLA
 • hvordan å skrive poesi når du er en nybegynner
 • hvordan å skrive romantiske dikt
 •