diy publisere en selvbiografisk bok

diy publisere en selvbiografisk bokPublisering av en selvbiografisk bok, noen ganger kalt et minneord, kan være friske bekjennelse av ens følelser og erfaringer. Memoarer, ifølge USA Today, selger svært godt. Leserne elsker å være kjennskap til et annet liv, hemmeligheter og følelser. For forfattere som ønsker å dele sine egne selvbiografisk bok, er det mange publisering alternativer. En av de første tingene å gjøre før publisering av en bok er å bli kjent med selvbiografi samfunnet ved å lese om selvbiografisk skrive stiler

Du trenger:.
Computer.
"2010 Writers Market" av Robert Lee Brewer.


en.
Les selvbiografier og lese om andres selvbiografier. Besøk det lokale biblioteket for å finne selvbiografier og studere deres karakter utvikling, tempo og bruk av språket. Det finnes mange typer forskjellige selvbiografier, fra det personlige til det politiske. Noen er skrevet slik at historien foregår over noen få dager, mens andre spenner over et helt liv. Tenk på mange slags skriving som dette kan bidra til å forme dine ideer.
To.
Les om selvbiografisk etikk. Ifølge nettsiden til Linda Joy Meyers, en publisert memoarer forfatter og skrive lærer, folk som skriver selvbiografier må se på etikken i faget. Se på hva navnene du plasserer i boken, hvor mye informasjon du deler, og hvis folk vil ha et problem med deg å skrive om dem i boken din.
Tre.
Pass boken er klar for publisering. Det bør være helt redigert slik at arbeidet er grammatisk korrekt og det er ingen store strukturelle, stavefeil eller andre feil. Ha en skriftlig lærer, opplevde venn eller profesjonelle lese arbeidet før du sender den til publisering.
Fire.
Format boken din hvordan du vil den skal skrive ut. Pass på at hvert kapittel begynner på en egen side, sett det slik at skriften er lesbar og tydelig (Times New Roman, Garamond eller Arial er vanlig bok fonter) og opprette en tittel siden. Tittelen side skal ha tittel og valgfrie undertittel på boken. Lag en innholdsfortegnelse. Plasser en dedikasjon side i boken hvis du ønsker å dedikere eller takke noen.
fem.
Bestem om du vil selv utgi boken eller finne en tradisjonell utgiver. Se etter tradisjonelle utgivere av selvbiografier ved å sjekke oppføringene i boken, "2010 Writers Market" av Robert Lee Brewer. Se oppføringer for forlag og agenter søker selvbiografier.
6.
Besøk self-publisering nettsider for informasjon om publisering boken online. Boken vil deretter bli bundet og selges online. Besøk nettsteder for CreateSpace eller Lulu, som begge har svært billig publisering pakker. CreateSpace tilbyr en spesiell fordeling pakke som plasserer boken online hos forhandlere som Amazon og Barnes Noble. Lulu tilbyr rabatterte bildene i boken skapere og redigering og forfremmelse alternativer. Last opp boken i henhold til nettstedets retningslinjer, og design på bokomslaget.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du en kort barnebok
 • hvordan du kan få en opphavsrett for boken din
 • forlag som publiserer tenåringer historier
 • beste tegneserie tegn
 • familiemoro magasinet ideer
 • hvordan å forberede seg til å skrive en ebook
 • om kunst av kjærlighet
 • hvordan du setter pris john Cheever
 • definisjon for figurativt språk dikt
 • hvordan du får en begynnelse som en fortelling forfatter
 •