Slik skriver du en deprimerende dikt

Slik skriver du en deprimerende diktSkrive en deprimerende dikt kan være en utfordrende opplevelse, og du kan møte mange hindringer på veien. Du kan finne det vanskelig å finne inspirasjon eller å bestemme hvilket språk som skal brukes. Det kan være vanskelig å konsentrere seg når en skriver dikt, og komme inn i riktig stemning til å skrive en deprimerende dikt kan være vanskelig. Imidlertid, ved å følge noen enkle trinn vil du snart kunne finne inspirasjon, og selvsikkert skrive din egen deprimerende dikt

Hvordan skrive en deprimerende dikt


en.
å skrive noen form for poesi, må du være i stand til å konsentrere seg. Finn et rolig sted, kan dette være et stille rom i huset eller en favoritt park benk. Velg et sted som har triste minner for deg, vil dette hjelpe deg å komme i den rette emosjonelle tilstand i sinnet til å begynne å skrive deprimerende dikt.
To.
Velg ditt innhold. Å gjøre diktet nedslående må du velge et mørkt tema. Du kan velge å skrive om døden, tragedie, tapt kjærlighet, negative tanker, depresjon eller frykt. Velge en lettere fagstoffet vil ikke skape den samme effekten med mindre du har spesielt negative minner om det. For eksempel ville det være vanskelig å skrive en deprimerende dikt om en bil, med mindre det tilhørte en avdød familiemedlem.
Tre.
Tegn inspirasjon fra det virkelige liv opplevelser. Hvis du vil at leseren skal tro de ord og følelser du vil formidle gjennom diktet ditt så vil det må komme fra hjertet. Tegning fra livet erfaringer kan være en effektiv måte å legge et personlig preg, eller innsikt til diktet. Dette vil gjøre det mye mer troverdig og vil hjelpe leseren i kontakt med dine ord.
Fire.
Bruk negative språk. Språket du bruker i et dikt er den viktigste faktoren etter at du har valgt motivet. Språket er verktøyet du skal bruke til å male et bilde, og siden du ønsker dette bildet til å være en deprimerende en det er fornuftig å bruke deprimerende språk. Før du begynner, skriver en liste med deprimerende ord eller fraser, bruk en synonymordbok for å finne alternativer, bruke denne listen når du skriver dikt for å hjelpe beskrive hendelser og følelser.
fem.
Konsentrer deg om stemningen i poem. Try ikke å bli forvirret mellom deprimerende og blodig. Å skrive en mer effektiv dikt du bør prøve å unngå å skrive om blod og gørr helt med mindre det er absolutt nødvendig. Tross alt, er depresjon en følelse og sinnstilstand, og du bør prøve å fokusere på dette i diktet ditt.
6.
Research tragiske hendelsene i historien eller lese over andre deprimerende dikt. Hvis du sliter for inspirasjon fra ditt eget liv så forsøk å se igjennom historiebøkene for noen ideer. Prøv å sette deg selv i en posisjon av stor tragedie og skriving fra det perspektivet. Prøv å lese over dikt av forfattere som Sylvia Plath og Edgar Allen Poe, som er kjent for å skrive deprimerende materiale.

Tips og advarsler


 • Prøv å ikke dvele for lenge på negative tanker, kan da dette føre til depresjon, fokus på inspirasjon lenge nok til å komme i gang så prøve å gå videre.
 • Andre artikkelen

 • historie Geoffrey Chaucer
 • hvordan velge mellom Team Edward eller team jacob
 • definisjon av kultur-kritikk
 • hvordan du skriver feil artikler om eHow
 • hvordan å formatere et manuskript
 • hvordan du skal begynne å skrive din første bok
 • hvordan man lærer å være en sterk roman forfatter
 • Hvordan blir jeg en lydbok fortelleren?
 • hvordan bruke et bibliotek kortkatalog
 • hvordan å skrive til din favoritt forfatter
 •