hvordan å skape et mer effektivt forfatter nyhetsbrev

hvordan å skape et mer effektivt forfatter nyhetsbrevMens de fleste forfattere har benyttet seg av e-nyhetsbrev til å utvide sine lesere, få ta deg tid til forskning sanne potensiale av en av nettets mest effektive markedsføringsverktøy. Ta en titt på følgende tips om hvordan du oppretter en mer effektiv forfatter nyhetsbrevet før neste planlagte sendout

trenger Du:
en konto med en e-post markedsføring service (helst ett med gratis maler for en mer profesjonell e-design ).
oppdatert bøker eller tilgang til nettsteder med informasjon om de nyeste spam lover.


en.
Begynn med å spørre deg selv hva det primære formålet for nyhetsbrevet er. Vurder følgende mulige mål:
en. å bringe leserne tilbake til hovedsiden for nettsted for å vurdere et kjøp
to. å bringe leserne til bokselger nettsted der de kan kjøpe ditt arbeid hvis de ønsker
tre. å føre leserne til å klikke på en reklame link
fire. å skape et mer intimt forhold mellom deg selv og leserne mellom bestille utgivelser
fem. markedsføre skriftlig gjennom små, tilfeldige prøver
6. alle de ovennevnte
Uansett hva dine mål er, sørg for å ha dem i tankene før du bygger opp innholdet. En effektiv forfatter nyhetsbrev er opprettet med en bestemt faglig mål i tankene.
To.
Hold hverdagslige opplysninger til en grense. Kanskje en av de vanligste svakhetene av forfatter nyhetsbrev kommer i form av sosiale nettverk oppdateringer. Leserne er interessert i livene til elskede forfattere, men et lite mysterium er det som holder dem kommer tilbake. Hva du hadde til frokost ikke er en lekkerbisken som vil legge til romantikk mellom leseren og forfatteren.
tre.
Juster sendout tidsplanen med viktige kunngjøringer. Med andre ord, hvis du har noe å skrive nyheter å kunngjøre for måneder av gangen, kanskje et ukentlig nyhetsbrev er ikke den klokeste investeringen av din tid.
* Må huske på at en bokutgivelse er ikke den eneste kunngjøringen verdt å nevne. Nylig publiserte artikler, samarbeid, redigering prestasjoner, ny bok format utgivelser, ny bok bærere, nye karriere retninger, og andre profesjonelle milepæler er ofte av interesse for leserne. Uten kunngjøringer om arbeidet ditt, kan imidlertid nyhetsbrevet risikere å bli en toalettveske publikasjon i stedet for et effektivt markedsføringsverktøy.
Fire.
Følg de samme retningslinjene for profesjonell design som alle andre småbedrifter. Mens en mer kunstnerisk tilnærming er absolutt akseptabelt for forfattere (selv oppmuntret), husk at konsekvente farger og generelle temaer kan arbeide for å utvikle større merkevaren anerkjennelse for ditt navn og din nyhetsbrevet.
Fem.
Prøv å avstå fra å bruke din Pocket nyhetsbrevet som enda en kreativ skriving stikkontakt. Mens utdrag og små historier fra tid til annen er fine, selger arbeidet ditt på en mer profesjonell format vil tilføre verdi til det du skriver i øynene til leserne.

Tips og advarsler


 • Hold deg oppdatert på gjeldende lover spam. En klar, arbeider "unsubscribe" linken er alltid et must, men lover angående synlige fysiske adresser, telefonnumre, etc. , kan endres. Hold deg oppdatert for din egen sikkerhet.
 • Andre artikkelen

 • hvem er Tom Sawyer?
 • hvordan å skissere å skrive en biografi
 • hvordan du laster ned lydbøker til å tenne
 • Slik skriver en fiktiv sex scene
 • hvordan å få rettigheter og publisere en bok
 • hvordan man skal vurdere stolthet og fordommer av Jane Austen
 • hvordan bli forfatter for harlekin romantikk
 • hvordan lære å markedsføre bøker vellykket
 • hvordan å skape en buzz om boken din
 • sony reader vs tenne vs Iliaden
 •