hvordan du skriver en bok i ord perfekt

hvordan du skriver en bok i ord perfektWordPerfect har eksistert siden 1980-tallet, og mens det er ikke lenger den ledende tekstbehandlingsprogrammet, den fremdeles har en rekke lojale tilhengere. Den nye WordPerfect har en rekke funksjoner utformet for å gjøre å skrive en bok lettere enn det noensinne har vært. Noen av forfatter-vennlige hovedtrekkene er de avanserte PDF-støtte, hoveddokumentet funksjonen og den nye forskningen samling verktøy kalt White Lightning

Du trenger:.
WordPerfect Office X4

1.
Åpne et nytt dokument og sette margene. Standard WordPerfect innstillingene for 1-tommers marginer hele veien rundt, noe som er typisk for boken manuskripter. Gå til "Format"-menyen og velg "Line" etterfulgt av "Mellomrom". Angi linjeavstanden til 2. . Dette er standard for en bok manuskript. Hvis du vil ha en forside på manuskriptet ditt, slipp ned en tredjedel av veien på første side, midtstille teksten med begrunnelse kommandoen på verktøylinjen, og skriv tittelen på boken din. Drop ned igjen og skriv byline. Gå til "Insert"-menyen og velg "New Page. "Dette vil gi deg et sideskift og forberede deg på Chapter One.
To.
Skriv tittelen på kapitlet din. Før du begynner å skrive, sette opp siden-nummerering ordning for bok. Gå til "Format"-menyen og velg "Side" alternativet, etterfulgt av "nummerering. " Bruk dialogboksen for å sette opp slik du ønsker å nummerere sidene. Du kan velge plassering og stil på tallene , og du kan velge å ikke rekke spesifikke sider, for eksempel tittel siden, og den første siden i hvert kapittel.
tre.
Trykk Enter tre ganger for å begynne å skrive bok. Skriv inn teksten på vanlig måte. Boken manuskriptet er satt opp. På slutten av hvert kapittel, rett etter den siste linjen, gå til "Insert"-menyen, velg "New Page," og legger kapitlet tittelen. Når du er ferdig med boken din, bruker du "Tools"-menyen til bevis arbeidet med stavekontroll eller Grammatik funksjoner.
Fire.
Lag en innholdsfortegnelse for boken din. Først går du til "Format"-menyen og velg "Avsnitt" alternativet, og velg deretter "innrykk. "Velg innholdsfortegnelsen stilen du ønsker for din bok fra innholdsfortegnelsen dialogboksen som vises. Nå kan du gå til" Verktøy "-menyen, velg" Referanse "og velg" Innhold ". Gå gjennom manuskriptet ditt, og merke hver av din kapitlet navn som en innholdsfortegnelse oppføring. Disse vil da vises i innholdsfortegnelsen, sammen med deres sidetall.

Andre artikkelen

 • å leve av Objektivismen
 • hvem er Dorian Gray?
 • hvordan holde en forfatter journal
 • hvordan du oppretter en iøynefallende romanen sammendrag
 • paris og gulleplet gresk myte
 • Slik skriver du en dårlig dikt
 • hvordan du skriver et kjærlighetsdikt til kjæresten din
 • forlag i uk
 • hvordan markedsføre boken din for mindre
 • Slik skriver familien bakgrunn i en selvbiografi
 •