strøm hjul batteriet instruksjoner

strøm hjul batteriet instruksjonerPower Wheels er batteridrevne ride-on leketøy kjøretøy produsert av Fisher Price for småbarn og eldre barn. Kjøretøyene vanligvis kjøres på en 6-eller 12-volts batteri som må lades opp etter bruk. Riktig batteriet valget for din modell, installasjon, lading, omsorg og avhending av Power Wheels batteriet er avgjørende i å få mest ut av ditt produkt

Batteriinstallasjon

Sjekk brukermanualen for din Power Wheels modell for å sikre at du bruker riktig spenning. Ved hjelp av et batteri enn den spesifikke modellen laget for å fungere med leketøy vil resultere i skader på bilen, ifølge Fisher-Price. com.

Løft panseret eller andre batterirommet på Power Wheels leketøy og finn motoren selen kontakten. Denne kontakten vil være en plast klipp som ligger i enden av en wire. Løft kontakten ledningen ut av veien og skyv batteriet inn i området hvor det skal installeres. På de fleste modellene er det en støpt cutout som er omtrent samme størrelse som batteriet med en sikkerhetslås (batteri holderen) for å hindre skiftende under bruk.

Skyv motoren selen kontakten inn i åpningen på siden av batteriet. Du må sørge for at kontakten er stilt opp ved å sette inn positive og negative terminalene inn batteriet riktig. Det vil være en "+" tegn og en "-" tegn for å angi riktig installasjon på kontakten og batteriet

Batteriladestativ

Forbered batteriet for første gangs bruk ved å plugge den i laderen for på. minst 18 timer før du kobler den til bilen. Batteriet skal lade 14 timer etter første gangs bruk, og må aldri stå på laderen i mer enn 30 timer om gangen. Opplading av batteriet en gang per måned, selv om bilen ikke blir brukt, vil forlenge levetiden på batteriet.

Laderen klippet kobles til batteriet på samme måte motoren selen kontakten gjør. Kontroller at de positive og negative symboler line opp riktig. Koble laderen til et strømuttak. Et lys tennes for å indikere laderen sender strøm til batteriet.

Stell og avhending

Hold batteriet oppreist når du lader og aldri la batteriet gå helt tom for energi, ifølge Power Wheels Eierens Manuell. Leaving et batteri i utladet tilstand vil skade batteriet og forkorte levetiden.

Oppbevar batteriet på et sikkert sted med klimakontroll. Husk at batteriet har syre på innsiden som kan lekke ut og skade overflater, så ikke oppbevar batteriet på en kjøkkenbenk eller andre møbler som kan bli ødelagt hvis batteriet lekker. Ikke oppbevar batteriet i temperaturer over 75 grader eller under -10 grader.

Når det er på tide å kvitte deg med Power Wheels batteriet, ikke legg den i din vanlige husholdningsavfallet. Det finnes lover mot forseglede bly-syre batterier blir satt i med generell husholdningsavfallet og inn i deponier. Ring Power Wheels autoriserte servicesenter på (800) 348-0751 å finne ut hvor du kan riktig kast batteriet ditt.

Andre artikkelen

 • publisering lommeformat bok romaner
 • hvordan du blir en bok eller film forfatter
 • pjokk swing sett og lysbilder
 • hvordan å lage en 3-siders tegneserie
 • DIY taktile leker
 • hva er en tenne utgave av en bok?
 • uendelig spøk teorier
 • hva er forskjellen mellom Robbin’s personlige makt og personlige kraft 2?
 • hvordan du kan fortelle en alder av ett Tonka lastebil
 • hvordan finne adobe digitale ebøker
 •