instruksjoner for bust blokker

instruksjoner for bust blokkerBørstemark Blocks er en unik barnas leketøy på markedet i dag som hjelper understreke og bygge barnas evne til å lage objekter og bruke sin fantasi til å lage strukturer på egen hånd. De er enkle å bruke og kommer i alle slags farger, former og størrelser. For de med å starte med Børstemarker Blocks, en enkel hvordan til manuell kan være nødvendig å hjelpe barnet på vei

Bruke Børstemarker Blokk

Børstemarker Blocks er fargerik plast figurer som spenner fra noen centimeter til et par inches lang. De kommer også i alle former og størrelser-fra tre-dimensjonale kuber, til tre-dimensjonale sfærer. De inneholder hule trekanter og rør i tillegg. I tillegg til multi-formet design, de har også blokker som spenner i alle farger. Blokkene hjelp til å lære barn å skille farger og former selv før de begynner å stikke dem sammen.

Hver side av blokken (selv kantene), har små fingre eller pinner som stikker ut, noe som gir blokken en kaktus-lignende utseende, og gi leken den strie navn. Derfor, når to blokker trykker sammen, hver av sine respektive utstikkerne lysbilde ved siden av hverandre og er i stand til å holde blokken på plass-sammenhengende dem og låser begge blokkene i den posisjonen. På grunn av den enorme mengden av utstikkerne, kan hver av blokkene selskap av en annen blokk nesten overalt på kroppen sin. Og på grunn av det, er hver blokk også i stand til å være koblet til flere andre blokker i tillegg-så lenge det er plass til blokkene å feste, er det rom for en annen blokk

å spille med. bust blokker, trykk dem godt sammen. Du kan ikke bare plassere en blokk til en annen, og forventer at det skal være-du må fysisk trykke på blokkene sammen, slik at deres utstikkerne skal få tak i hverandre. Innsatsen er minimal, men det er nødvendig å bygge noen form for struktur med flere bust blokker. Moroa for barna er å sette to blokkene sammen, og deretter legge til at strukturen, med flere blokker, skaper en lang kjede eller tårn av børstemark blokker.

Tar blokkene fra hverandre er like enkelt som å sette dem sammen. Ta de to forriglet blokker, en i hver hånd, og trekke dem i motsatte retninger. Dette vil tillate de ledende delene av de to blokkene til å gli forbi hverandre og koble fra den andre blokken.

Børstemarker Blocks er gøy og hjelpe læring og fantasi av barna som leker med dem. Deres instruksjoner er enkle og gir mulighet for barn i alderen 2 og opp for å leke med dem uten å bli fortvilet å ikke være i stand til å holde blokkene sammen, eller ta dem fra hverandre.

Andre artikkelen

 • Slik sorterer klinkekuler
 • hvordan å selge boken til uavhengige bokhandlere
 • Kinesisk yo-yo triks
 • hvordan unngå clichà © s i å skrive
 • skikkelig bibliografi formater
 • hvordan du kjøper Nelson DeMille bøker
 • hvordan man skal forstå litterære temaer
 • hvordan å kjøpe brukt paperback romantikk bøker på nettauksjoner
 • Hvordan kan jeg sitere boken "skatten øy" av Stevenson?
 • Hvordan kan jeg skrive en bok til 65?
 •