hvordan å fikse et ødelagt sang plysj leketøy

hvordan å fikse et ødelagt sang plysj leketøyBarnet ditt kan ha en favoritt utstoppede dyr og som kosedyr kan spille musikk eller synge sanger. Mange av disse lekene er ikke laget veldig bra og barnet ditt favoritt leketøy kan slutte å virke forlater barnet veldig opprørt. Du kan kjøpe en erstatning leketøy, men som kanskje ikke alltid være mulig og kunne bli dyrt. Det kan være verdt en time av din tid til å reparere ødelagte leketøy, og det kan være enklere enn du tror

trenger Du:. .
Et skarpt verktøy eller exacto kniv
Elektrisk tape.
Spare wire (kanskje ikke nødvendig).
En erstatning knapp eller midlertidig bytte (kanskje ikke nødvendig).
En sy nål.
Tråd nær lekene fargen.
Muligens en loddebolt og loddetinn.
Wire stripers hvis du har dem, hvis ikke du kan bruke kniven.


en.
Den mest sannsynlige problemet ditt barns sang leketøy vil møte er at den knappen som er trolig i hånd, fot eller magen blir løsrevet fra ledningene. Hvis leken fungerer når du vrikker på knappen rundt dette er mest sannsynlig problemet. Finn en søm nær knappen og forsiktig kutte trådene som holder sømmen lukket. Vær forsiktig med å kutte ledningene inne.
To.
Nå ligger knappen. Inne i knappen er trolig en kortvarig bryter. Du må kanskje ta knappen hverandre for å komme til den lille metall prongs at ledningene skal festes til. Hvis du ser en løs ledning da har du funnet problemet. Trykk på ledningene til den lille ledende delene og trykk på knappen for å se om det gjør leken arbeidet. Dersom leken fungerer så er dette det eneste problemet du trenger å reparere. Hvis ledningene var fortsatt tilkoblet, eller når du holder dem på plass og trykk på knappen leken fungerer ikke på dette tidspunktet kan det være et annet problem et annet sted i leketøy. Du må reparere hvert område hvor en wire har løsnet.
Tre.
Nå som du har funnet de løse ledningene må du finne ut om de kan være reattached til den lille metall pinner. Se på utstikkerne å sikre at de ikke er brukket av. Hvis de er ødelagt da, eller du ikke har en loddebolt trenger du en ny knapp.
fire.
Du kan også trenge en kort lengde eller ekstra ledning hvis tråden inne i leken ikke er lang nok. Du ønsker å sørge for at ledningen ikke er lært, men i stedet har litt slakk. Hvis du trenger ekstra ledning du kan få noen fra omtrent alle elektroniske enheter du eier som er ødelagt eller at du ikke vil. Enkelt åpne enheten og klippet noen wire ut av enheten.
Fem.
Hvis du ikke trenger en ny knapp du kan nå bare lodde ledningene tilbake på den lille pinner. Du må kanskje kutte bort noen av de gummibelegg på ledningen for å avdekke mer av metallet inne i ledningen.
Seks.
Hvis du trenger en ny knapp du kan finne en i en leketøy det betyr ikke noe for barnet ditt. Bare kutte den andre leketøy åpen og kuttet ledningene og fjern knappen. Husk å la det gå minst 2 "av wire koblet til knappen.
7.
Nå tar ledningene fra den nye knappen og vri dem sammen med ledningene fra leketøy. Det vil være to ledninger festet til knappen og to ledninger som kommer fra leketøy. Det spiller ingen rolle hvilken ledning fra knappen du feste til ledninger fra leketøy. Bare sørg for at du fester hver av ledningene separat. Nå tar det elektriske tape og vikle litt tape rundt hvert utsatt wire slik at hver og en er pakket separat og at det ikke er eksponert metalltråd.
8.
Så nå som du har enten skiftet ut knappen eller lodde ledningen til den gamle knappen sørge for at leken fungerer. I så tilfelle så får knappen igjen inne i leken der det hører hjemme. Sy leken sammen igjen.

Tips og advarsler


 • Når du er sikker kobler ledningen vil fungere kan være lurt å slå av leken off gjør det ikke spille hele tiden under reparasjon.
 • Pass på at barnet ikke ser hva du gjør, kan de være svært opprørt til å se deres favoritt leketøy skjære opp.
 • Disse instruksjonene er ikke en garanterer at du vil være i stand til å reparere leketøy.
 • Vær forsiktig at selv om du ikke kan gjøre reparasjoner sørge for at du fortsatt kan sy leken sikkerhetskopiere og barnet ditt kan fortsatt ha den leken selv om det ikke synge.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en roman med snøfnugg metoden
 • morsomme kjæledyr barnespill
 • naturlige faktorer som brytes ned papir
 • hvordan du får en bok publisert i ontario
 • hvordan å huske en bok sentrale begreper
 • hvordan å skrive en selvbiografi om personlige opplevelser
 • hvordan man kan organisere poesi for publisering
 • stoffet brukt til å lage beanie babyer
 • inntektsskatt regler for bokutgivere
 • hvordan du føler deg komfortabel kalle deg selv en forfatter
 •