hjemmelaget barbie dukkehus

hjemmelaget barbie dukkehusFor over femti år, har Mattels Barbie vært en favoritt fashion dukke for mange småjenter. I løpet av den tiden, har en rekke Barbie dukkehus blitt introdusert av Mattel. For gjør-det-yourselfer, gjør en hjemmelaget Barbie dukkehus skaper flere utfordringer. Man har med størrelse. Mange av dukkehus kits på markedet er utformet for dukker som er omtrent en fjerdedel av størrelsen av Barbie. Likevel, det er noen tre dukkehus kits for Barbie-størrelse dukker

Tips fra Dollhouse Kits

Hvis du ikke ønsker å kjøpe et kit, og ønsker å lage din egen hjemmelagde Barbie dukkehus fra kjelleren opp, vurdere noen av funksjonene av dukkehus kits laget for mote dukken. I motsetning til mindre dukkehus, som er typisk mer for visning enn selve spille, trenger et dukkehus bygget for Barbie å være en som lett kan flyttes. Hvis huset er laget av tre, vil det være en ekstremt tung gjenstand. Legge valser til basen sin, som noen dukkehus kit produsenter gjør, vil gjøre det lettere å skyve dukkehus fra et område i rommet eller huset til en annen.

Skuffer i kjelleren

En annen praktisk funksjon er skuffer langs kjelleren delen av dukkehus. Dette er et praktisk sted for Mumle å lagre dukke tilbehør. Noen av dukkehus er bygget med tre sider og andre har fire sider, med den ene siden har hengslet vegger som kan lukkes når huset ikke er i spill, skjule innholdet i interiøret.

Papp House

Hvis bygger en hjemmelaget Barbie dukkehus av tre er for utfordrende, selv med en kit, finnes det andre alternativer. Det ene er å opprette separate vegger fra tunge papp. Veggene er forbundet med strimler av borrelås. Dette gjør at huset til å være lett demonteres og lagres. Når dekorere papp, kan bilder klippet fra blader brukes til overflaten med decoupage. Disse kan være bilder av vinduer, tapet, gardiner, dører eller andre funksjoner. Opprette et slikt dukkehus vil også være et prosjekt som passer for barn.

Quilted House

I stedet for tre eller papp, kan et dukkehus også være laget av stoff. Dette alternativet er mer egnet for de som liker quilting. Hver vegg er en rektangulær, mini quilt som passer på en ramme. Husets rammen er laget av et materiale som for eksempel PVC rør. Akkurat som papp huset, kan stoffet dukkehus demonteres for enkel oppbevaring. Mens papp og dyne versjoner er ikke like ekte ut som tre dukkehus, de fortsatt ta fantasien til barna.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør ikke-vaskbare porselen møtt utstoppede dyr
 • hvordan å designe en kalender
 • hvordan mekaniske leker arbeid
 • Slik lykkes redigere roman
 • bokkampanje tips
 • hvordan finne instruksjoner for gamle lego sett
 • Hvordan kan jeg lage en tornado med kjøkken blender?
 • hvordan bygge en tre lekeplass
 • hvor å konvertere en oclc til en isbn
 • Slik finner pdf ebøker
 •