bedrager for Rubiks kuber

bedrager for Rubiks kuberLøse Rubiks kube kan bli en øvelse i frustrasjon, eller du kan lære noen foreskrevet, spesifikke bevegelser og lære å raskt løse kuben. Hver jukse gir deg formler som har du flytter kant og hjørne kuber slik at du får ansiktet fargene i riktig plassering og orientering. En annen metode er å huske noen kube notasjoner eller algoritmer og bruke disse til å løse puslespill

Bruk formler

Lær tre grunnleggende formler som gir deg spesifikke instruksjoner om hvordan du flytter Rubiks kube. Hver formel har løse deg hjørnene, så hver kant av kuben din.

Flytt hjørnene til noen ansikt av kuben til riktig posisjon og orientering. Når du har gjort dette, vil du bruke hver formel-A, B og C-for å løse kuben. Formula A vil hjelpe deg å gå de resterende fire hjørnene til riktig flekker. Du trenger ikke å bekymre deg om at hjørnene inn riktig vei. Formel B vil henvise deg til rotere resten av hjørnet blokkene til riktig retninger, noe som betyr at alle åtte hjørnene er nå riktig plassert og orientert. Formel C hjelper du flytter kantene i de riktige posisjonene.

Bruk Formel A til å flytte nedre høyre hjørne av den øverste siden av kuben din innen de tre første trekk. De tre neste trekk vil flytte nedre høyre hjørne tilbake til sin opprinnelige plass. Du kan gjøre det samme seks beveger seg med i nedre venstre hjørne av kuben din på bunnen ansikt kube din.

Hjørnet blokkene er i de riktige posisjonene, men deres orientering kan ikke være riktig. Formel B roterer blokkene i mot klokka. De tre første beveger ta nedre høyre hjørne av den øverste siden ut av plass og de tre siste trekk flytte det hjørnet tilbake på plass. Hvis du gjør det samme seks beveger seg i Formel B med bunnen ansiktet, deretter øverst til venstre, nedre venstre og nedre høyre blokker er rotert i klokkens retning.

Bruke Formula C fører til tre kant blokk stillinger for å byttes gå i en mot bevegelse. Som i formler A og B, de tre første flytter ta ut den nedre midtre blokken og de tre siste flytter sette den tilbake. Igjen, kan du bruke en variant av denne formelen for å flytte blokker med klokken ved å bytte ut høyre og venstre rotasjoner.

Bruk Cube Notation

Lær å ikke tenke på Rubiks kube som 27 forskjellige kuber, men som seks faste sentre som du kan rotere på sin egen akse. Din kube har åtte hjørner og 12 kanter du kan rotere rundt sentrum av kuben. Fargen på senteret kuben er fargen som står overfor-hvis sentrum kuben er grønn, er ansiktet grønne. Du kan ikke endre dette. Med denne metoden, vil du huske noen algoritmer slik at når du får dyktige på trekk, kan potensielt løse Rubiks kube på ca 60 sekunder.

Pugg noen kube merknader. Disse er: F er foran ansiktet, er B tilbake ansikt, er R rett ansikt, er L igjen ansiktet, er U opp ansiktet og D er ned ansiktet. Når du ser en bokstav ved seg selv (F) du slår det ansiktet 90 grader med klokken. Et brev med en apostrof etter det (B ') forteller deg til å snu det ansiktet mot klokken. Et brev etterfulgt av nummer to (R2) forteller deg til å snu det ansiktet 180 grader, men retningen å slå det er ikke viktig. Denne instruksjonen: "BD" R2 "forteller deg å snu ryggen ansiktet 90 grader med klokken, og slå ned ansiktet 90 grader mot klokken og deretter slå rett ansiktet 180 grader. For å forstå hvilken retning-med eller mot klokken-for å snu ansiktet du arbeider med, forestille deg at du ser rett på det ansiktet

Husk, med hver algoritme du er gitt å løse. , du jobber fra kunnskap om at kjernen i kuben er fast hele tiden mens du jobber med at algoritmen. Du snur ansiktene rundt kjernen.

Andre artikkelen

 • Slik leser gamle blader online
 • boktrykk betingelser
 • hvordan du sender en bok idé til en utgiver
 • hvordan komme kupp bøker
 • hvordan gjøre BJD parykker
 • hvordan du laster ned bøker fra gigapedia
 • hvor å utgi en bok med pingvin-gruppen
 • digital vs analog bilbane
 • forlag for turisme og reiser
 • hvordan å donere bøker til veldedighet
 •