hvordan å lage et skip ut av en pappeske

hvordan å lage et skip ut av en pappeskeBarn er fascinert av skip og andre store transport kjøretøy. Hvis du ikke er velsignet med å leve med skip museum eller en havn, så kan du ta skipet opplevelsen i ditt hjem eller klasserom på en miniatyrisert skala ved å lage din egen skipet ut av en pappeske.
Du kan velge å studere ett bestemt skip, som Galveston 1877 Tall Ship Elissa eller en av de utvalgte US Navy skip på US Navy Ships Online Library gitt av Department of the Navy. Gjøre et skip ut av en pappeske med dine barn eller elever er en utmerket måte å få lære om historien morsom og spennende --- det vil bli en historie leksjon de sent vil glemme.

Du trenger:
Stor pappeske
. Små pappesker.
Skriveren.
Ship bilder.
Markers.
Blyant.
Saks.
Plugger.
Long køller.
Garn.
Tråd.
Gamle skolisser.
Sewing nål.
Tråd.
Limpistol.
Limstifter.
Crafts lim.
Materiale.
Doll.
Utstoppa dyr.
Metal håndverket klipp /pinner.
Rope.
Paint.
Frimerker.
Svamper.
Pensler.
Finger maling.
Spray maling.
Puffy maling.
Knapper.
Skjell.


en.
Få en stor pappeske at minst ett barn kan sitte i. Kjøleskap boksene fungerer godt for sitteplasser flere barn og gjøre større skip. Gode ressurser for å få gratis store pappesker med dagligvarebutikker, apparatet butikker, ripe-og butikker, og teknologi butikker. Ring butikkene å be om at de holder den største boksen de har i tillegg til noen mindre bokser å bruke for å gjøre noen av de andre delene av den skipet ut av papp.
To.
Se på bilder av virkelige skip i bøker eller på nettet som Galveston 1877 Tall Ship Elissa eller U. S. Navy Skip på ressurser eller et bilde av et skip som er konsistent med den historiske tid, tid og kultur som du studerer med dine barn eller undervisning elevene om. Skriv ut eller kopiere sider av skipet som du ønsker å gjøre ut av en pappeske for rask referanse.
Tre.
Tegn en linje på siden av boksen for å markere hvor du skal kopiere boksen for å gjøre den om til et skip form langs sidene. For en mer realistisk skip, kan du fortsette linjene dine på forsiden og baksiden torget, også --- utvide formen --- og squish boksen skyve fremre hjørnene innover for å skape mer av et skip form og mindre av en boks form . Kutt boksen i henhold til linjen din.
Fire.
Bruk plugger, stenger eller papp til å lage mastene til å holde opp seil. Du kan kutte ut spor i boksen til gled pluggene eller pinner gjennom, eller du kan lage hull i boksen for threading noen garn, sterk tråd, eller skolisser gjennom å holde mastene opp. Papp mastene vil bli svakere, men de kan limes, varmt limt eller sydd på med en stor nål og tråd eller broderi tråd.
Fem.
Skjær materialet i figurene dine ønsket om å skape seil for papp og skip flagg. Seilene og flagg kan ha motiver malt, farget, stemplet, sydd eller brodert på dem av barn eller voksne. Fest seilene til mastene med en sy nål og tråd.
6.
Opprett et hjul for skipet ut av papp. Fest hjulet ved hjelp av metall bøyelig klipp som har en sirkel på den ene enden og bøyelig kategoriene på den andre --- disse vil gjøre at hjulet å spinne helt (de er vanligvis brukt for håndarbeid å lage 2-D eller 3-D dyr med mobile lemmer). Også opprette et anker ut av den ekstra papp. Fest tau til anker for make-tro spille og alltid tilsyn barn med tau. Eller bare feste ankeret på siden av skipet ved hjelp av lim eller sy gjennom pappen.
7.
Tie eller sydd en dukke eller leketøy til forsiden av skipet på skrog eller den baugspryd --- hvis du har gjort en papp skip med én. Paint navnet på skipet på siden av skipet. Legge til dato eller et tilbud på siden av skipet laget av en papp er en fin touch også.
8.
Dekorer eller maling innvendig og utvendig av skipet. Barn liker å male papp skip med børster, frimerker eller til finger-maling. Barn kan også bruke svamp, markører, fargestifter, kritt eller å dekorere sine skip. Pappen kan også være malt med spray maling for å dekke store områder raskt eller puffy maling til å lage tredimensjonale design.
9.
Sy eller lim knappene på skipet for dekorasjon eller lim skjell skjell på skipet til å representere Andeskjell som ofte finnes på skrog av virkelige skip. Barn kan også farge skjell eller fisk skrivbare utstansing å feste, lime eller sy på skipet.

Tips og advarsler


 • Gi barna små fiskegarn eller late fiskestenger som "catch" fake fisk til for late fiske.
 • Put små benker eller kiddie stoler i den store esken for sitteplasser i sin papp skipet.
 • Ikke la barna alene med tau, tråder, nåler eller fiskegarn som de kan være farer uten tilsyn barn.
 • Hvis du gjør en leksjon om pirater --- være nøyaktig i dine fakta --- pirater er ekte, fortsatt eksisterer i dag, og begår forbrytelser som drap, kidnapping, tyveri og for okkupasjon sin --- og være klar at mange foreldre ikke vil sine barn emulere pirater. Velg å bygge historiske skip eller marinen skip i stedet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en kolonist mais dukke
 • Slik midlertidig lagre bøker
 • hvordan starte en bok klubb for seniorer
 • hvordan å skrive erotiske horror
 • hvordan å bryte en tech deck
 • hvordan å skrive en sakprosa barnebok manuskript
 • hvordan å bære, tote og lagre Zhu Zhu kjæledyr og tilbehør
 • hvordan gjøre enkle tre leker
 • hvordan du sender inn noveller til magasiner og tidsskrifter
 • ebøker vs papir bøker
 •