fremgangsmåten for å skrive en gavebok

fremgangsmåten for å skrive en gavebokSalongbord bøker ha en spesiell plass i en persons bibliotek. Mens deres tekst er informative, de er mye mer visuelt tiltalende enn andre bøker. Oversized og full av store bilder, disse bøkene er stor samtale startere og de også gi gjestene en måte å okkupere seg selv i stua. Skrive noen form for boken er enda mer moro enn bare å lese en. Å få det første en under beltet kan være en utfordring, men disse trinnene vil hjelpe deg å skrive din egen gavebok

Du trenger:.
Datamaskin med tekstbehandling programvare.

Før du skriver

Bestem emnet i boken din og publikum som det er ment. Hvis du vil at arbeidet skal ha masse-markedet appell og funksjon andres bilder, må du sette av et stort budsjett for å sikre rettighetene til disse bildene. Hvis du er en fotograf og publiserer boken selv, vil du ikke trenger å bekymre deg for dette. Ifølge University of Nevada, Reno, salongbord bøker "er i utgangspunktet voksne bildebøker. " Mens din kan fortelle en historie om du vil, de fleste er faglitteratur og fokus på det visuelle som en følge av format.
Settle på temaet i boken, og bestemme hvordan du best vil tjene som tema. For eksempel, hvis du har tenkt boken din for å være en hyllest til din favoritt baseball team, kan du dele boken i seksjoner etter tiår eller de beste spillerne fra sin posisjon. For en bok om de forskjellige typer blomster i hagen din, kan du dele dem først av stauder og sommerblomster, og deretter etter farge.

Som du skriver

Skriv en grov utkast. For å gjøre dette, legger bildene du liker best, for og skrive Presentasjon for hver. En gavebok er vanligvis mer om bildene, så gjør ditt beste for å holde boken så kort som mulig.
Ber om tilbakemelding fra pålitelige venner og andre personer du tror vil gi deg en ærlig kritikk av boken din. Sørg for å spørre hvilke deler bør være lengre, og som bør bli kortere.
Rewrite boken basert på de tilbakemeldingene du har mottatt. Hvis folk ønsket å lære mer om hvordan du fikk din liljer så stor, for eksempel, gir mer informasjon om dette.

Etterbehandling Up

Finalize stuebordet boken ved å revidere den. Du bør la manuskriptet sitte i minst et par uker slik at du kan lese det med friske øyne. Glemme noe av hva du følte i throes av sammensetning vil tillate deg å evaluere din egen skriving.

Være din egen Publisher

Publiser boken selv. Mens underverkene av Internett har tatt noen innflytelse bort fra tradisjonell publisering, tilbyr Web også en stor mulighet. Steder som blurb. com (se Ressurser) lar deg designe og sende inn book online. De vil deretter skrive ut boken for deg i hva kvantum du vil. Dette ville være en flott gaveide for enhver anledning.

Andre artikkelen

 • hvordan du sender en romanse boken til et forlag
 • hvordan å trekke en årsak og virkning diagram
 • hvordan finne en redaktør for boken din
 • typer leksika
 • hvordan du kan nyte Isaac Asimov
 • hvordan å uttrykke dine følelser og tanker om sensitive saker
 • hvordan å designe en bokhandel
 • hvordan å skrive en barnebok synopsis
 • hvordan å kle seg som en Galtvort student
 • hvordan å skrive erotiske horror
 •