hvordan du får publisert som en forfatter

hvordan du får publisert som en forfatterHvis du er en aspirerende forfatter, og drømmen er å få publisert, bare du kan gjøre det skje. Det kan virke utfordrende når du sliter med å finne noen å akseptere og publisere dine bidrag, men det finnes flere alternativer tilgjengelig enn du kanskje er klar. Så lenge du elsker å skrive og ønsker å dele det med verden, aldri gi opp håpet om å bli publisert eller bli den neste store forfatteren

Du trenger:. .
Ferdig bok
Agent søket.
Forslag.
Kontakt liste over potensielle agenter.


en.
Gjennomgå og redigere ditt arbeid før du er helt fornøyd, og elsker det. Sørg for at ditt arbeid er det best at det kan være. Enten du har skrevet en roman eller en kort science fiction-historie, gjennom det og omskrive den til du er helt sikker på det er perfekt. Og så la den være alene i en uke, og vurdere den på nytt. Det er utrolig hvor mange ganger du kan endre ditt arbeid før du vet den er klar.
To.
Be vennene dine til å lese å skrive. Få en følelse for hvordan de tolker arbeidet ditt. De kan finne feil som du har savnet eller gi deg en id¨¦ om hva arbeidet ditt kan mangle. Deres ærlighet kan bare gjøre ditt arbeid sterkere.
Tre.
Finn en litterær agent til å representere deg. En litterær agent er noen som har mer drag med forlagene. Du trenger ikke betale dem direkte, men de tar et kutt av pengene du vil gjøre på boken din. Deres jobb er å forsøke å selge manuskriptet til et forlag, håndtak kontraktsforhandlinger og stå som en buffer mellom deg og utgiveren. En agent vil butikken din manuskript rundt forlag, bruke sin inni kunnskap til å plassere den med riktig redaktøren.

Finn ut hvem agentene er for forfattere i sjangeren, og deretter søke på Internett for sine hjemmesider. Send inn de tre første kapitlene, til en kort (1 eller 2 side) synopsis og et kort følgebrev ber dem representere deg. Hvis de føler at du har et talent for skriving, de bare vil kanskje representere deg.
Fire.
Surf på internett og søk ITI's Literary Marketplace (se Ressurser) for lister over utgivere hvis du bestemmer seg for å avtale direkte med utgivere. Registrer deg gratis med ITI's Literary Marketplace å se tusenvis av utgivere etter sjanger.
Fem.
Les hver utgiver innsending retningslinjer nøye og følg dem. Noen vil kreve at du sender dem en "spørring" brevet først via e-post. Dette er i utgangspunktet en introduksjon av deg selv og et kort sammendrag av arbeidet ditt. Andre vil kreve en litterær agent kontakte dem direkte.
6.
Vent på en utgiver respons. Ha tålmodighet og fortsette å skrive i løpet av denne tiden. Du kan vente i tre til seks måneder å høre fra en utgiver. Hvis de ikke godtar ditt bidrag så prøv en annen utgiver. Hold sende og ikke gi opp.
7.
Publiser din egen skriftlig hvis du ikke er fornøyd med svarene fra forlagene. Eller kanskje du bare ikke ønsker å vente.

Du kan selv publisere gratis på nettsteder som Lulu. com og Createspace. com. Det er veldig enkelt, og du kan få publisert en gang. Du vil bli overrasket over hvor lett det er og hva en profesjonell jobb de gjør.

Når du publisere din egen bok du vil ønske å markedsføre det. Lag en nettside og presentere deg selv og pumpe opp hypen på boken din. Ikke glem å føre opp nettstedet og boken plassering på Google og Yahoo's side innlevering, slik at folk kan finne deg (se Ressurser).

Tips og advarsler


 • Vær på vakt mot svindel. Du bør aldri trenger å betale noe ut av lommen til en litterær agent eller en utgiver. Ever.
 • Andre artikkelen

 • liste over forlag som godtar barnebok innlevering via e-post
 • egenskapene til en historisk roman
 • folkebibliotekene forbrukerinformasjon
 • hvordan å publisere en diktsamling gratis
 • DIY: hvordan å publisere mine dikt bok
 • hvordan å redigere en bok
 • hvordan du sender en romanse boken til et forlag
 • hvordan du skriver ut en brettet hefte
 • Hvordan fjerner konservatorer gjør stift fra bøker?
 • hva er et nyhetsbrev kicker?
 •