Slik skriver du et liv journal

Slik skriver du et liv journalSkriv et liv journal slik at du kan få midlertidig berømmelse-og tjene penger. Gjør din journal interessant lesning, og flere vil ønske å lese din journal. Få nok folk interessert i å lese livet ditt journal og du kan ende opp med en film basert på livet ditt
en.
Gå til en bokhandel eller et bibliotek og hodet til forfatteren delen. Finn bøker snakker om å få publisert, spesielt bøker lærer deg hvordan du skriver en bok. Kjøpe eller trillebår denne boken, avhengig av hvor du får disse bøkene, og lese dem fra perm til perm. Boken, "The Story of a Lifetime: Et minnesmerke av Personal Memoirs," av Stephen og Pamela Pavuk er et godt utgangspunkt
2
Samle alt du har skrevet om. . livet ditt, hver journal og hver eneste note. Sett dem i kronologisk rekkefølge. Snakk med dine foreldre og eldre søsken, slik at du kan fylle ut detaljer om livet ditt at du var for unge til å huske. Også få hendelser som gikk den tiden du startet din første journal.
tre.
Len deg tilbake og gå tilbake gjennom hele livet. Finn viktige hendelser, og deretter dele disse viktige hendelsene i sub hendelser. Ikke bare sitte ned og begynne å skrive ditt liv journal. Kom opp med en struktur som du er livet journal vil følge før du skriver det første ordet.
Fire.
Skriv så snart du er klar til å skrive ditt liv journal. Se på dine notater og begynne så tidlig som du vil. Rett etter du skrive ditt liv journal, satte den bort og la det "bake" for et par dager. Gå tilbake til livet ditt journal og lese den laud. Gå tilbake og skrive over det som ikke gir mening med ord og setninger som gir mening.
Fem.
Fortsette lesing livet ditt journal utkastet laud til du kommer til enden. Du ønsker å jevne dette ut for enkel lesing. Når du skriver en revisjoner, få med et par av dine venner og familie. La dem gå gjennom livet ditt journal. Be om deres kommentarer om renter og lesbarhet.
6.
Skrive deres forslag i om de deler en felles trend. Når du skriver disse endringene i, søker flere venner og familie. Be dem om å gå gjennom livet ditt journal utkastet. Denne gangen har dem rate hvert avsnitt som du skrev. La dem merke "B" for "kjedelig", en "+" for interessant.
7.
Se etter felles trender. Hold et øye for deler i manuskriptet folk flest merket "B. " Forstår om at flere personer fant det samme området forvirrende eller kjedelig, må du kanskje skrive noe bedre og mer engasjerende for den delen. Gjør det endelige utkastet, og søker en utgiver.

Andre artikkelen

 • hvor å utgi en bok med programvare
 • hvordan bli en Zippy den knappenålshode fan
 • hvordan du sender inn ideer til Hallmark
 • gjør brude Mantilla slør
 • hvordan du skriver et essay med dialog
 • hvordan du blir en bok eller film forfatter
 • tegneserie tegninger tips
 • definisjon av en forfengelighet trykk operatør
 • hvordan å lage en nøkkel for et dikt
 • Hvordan kan jeg få min bok publisert på nett?
 •