hvordan å lage en kreativ hefte

hvordan å lage en kreativ hefteEnten du er ute etter en enkel måte å markedsføre virksomheten din, instruere pasientene dine på en ny prosedyre, vise frem portefølje arbeid eller gi informasjon til nabolaget ditt, bør du vurdere å lage et hefte. Hefter kan være så enkelt som en tri-brettet enkelt stykke papir, eller så komplisert som en multi-side program-stil handout. Ikke betale store penger for en grafisk design selskapet å opprette publikasjonen, opprette et hefte med dine egne kunstneriske sans og fantasi. Hefter kan være så kreative som ditt sinn tillater det, ved hjelp av tilpassede grafikk og tekst for å kjøre poenget ditt hjem.

Du trenger:
Tekstbehandling eller desktop publishing program
. Digitale bilder.


en.
Bestem programmet å bruke for å lage heftet. En desktop publishing program som Microsoft Publisher eller Adobe InDesign tilbyr forhåndsinnstilling design maler, utklipp og ekstremt brukervennlig layout evner. Et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller WordPerfect kan ha nedlastbare heftet maler, men gir mindre brukervennlig oppsett for grafikk og tekst.
To.
Åpne heftet programmet og velge eller laste ned heftet malen. Klikk deg gjennom sidene for å få en følelse for alle av plassholderteksten, grafikk og overskrifter.
Tre.
Klikk markøren på en av plassholderen grafikk for å merke det, og trykker " Delete "-tasten på tastaturet, som fjerner den grafiske fra heftet. Erstatte den med din egen ved å trekke ned "Insert"-menyen, klikke "fil" og velge "Fra fil. " Naviger til bildet, og dobbeltklikk på filnavnet, grafikken vises på plass på heftet. Klikk deg gjennom sidene i heftet og erstatte annen grafikk med din egen.
Fire.
Marker plassholderteksten på en side av brosjyren og begynner å skrive over den med din egen informasjon. For en kreativ måte å kommunisere poenget ditt, merker du teksten og bruker teksten verktøylinjen øverst på siden for å endre ord 'skrifttype til noe iøynefallende eksempel Elephant, Papyrus eller Gill Sans Ultra Fet, som alle er standard i hvilken som helst datamaskin installasjon. Tydeligere skrifttyper er bedre for mindre type, og prøv å ikke bruke mer enn to skrifttyper i heftet.
fem.
Merk en plassholder overskrift på en side i heftet, og skriv ny overskrift på toppen av plassholderteksten. Vurder fanget lesernes oppmerksomhet med statistikk eller spørsmål som gjelder for dem, slik som "Art Therapy Lindrer 90% av Stress," "kvinner over 40 med risiko for katarakt" eller "First Massasje Gratis!"
6.
Legg til i heftet's kreative design ved å gi det en bakgrunn. Husk bakgrunnen vises på alle sidene i heftet, det vil gå bak enhver tekst eller grafikk du har lagt. I et tekstbehandlingsprogram som Word, trekk ned "Format"-menyen, klikk på "Bakgrunn" og velg en bakgrunnsfarge eller klikk på "Fylleffekter"-knappen for mønstre og design. I et desktop publishing program som Publisher, trekk ned "Format"-menyen, klikk på "Bakgrunn" og bla gjennom de tilgjengelige bakgrunnen mønstre eller klikk "More bakgrunn" for flere alternativer.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen bok og publisere det
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan du får betalt for å skrive dikt på nettet
 • hvor å fjerne maling fra warhammer modeller
 • ebøker vs papir bøker
 • definisjon av ar lese program
 • hvordan å lage en perm ryggrad
 • hvordan hjelpe bøkene barna?
 • spørsmål for enkeltpersoner som ønsker en publisere en kokebok
 • hvordan å skrive en bok for barn og tenåringer
 •