poesi bokomslag ideer

poesi bokomslag ideerPoesi bokomslag tendens til å ha konservativt vanlig, eller er geometrisk eller ytre by design. De er sjelden provoserende, uttrykksfulle eller oppfordre til kjøperen. Design av poesi bokomslag er oversett i markedet, på grunn av generell karakter av innholdet, det er vanskelig å finne den riktige balansen for å reflektere et variert utvalg av dikt som finnes i en samling.

Design for boken dekker bør promotere boken og være illustrerende for hva det er selger. Poesi er en rik kilde til inspirasjon og bilder, og burde inspirere flere fargerike og spennende design muligheter.

Ikke-så-sletta Dekker

Velg lyse farger. Tradisjonelle dikt bokomslag er ren, med farger som brukes jevnt i kjedelig nyanser av grønt, blått, brunt og rødt. Unngå dette, være modig og eksperimenterende med farge. Istedenfor å bruke en lys farge, innlemme flere. Ta en abstrakt tilnærming til hvordan farger skal brukes til å skape kontrast og form. Vurdert å legge farge for å skape tilfeldige, abstrakte effekter, eller inkludere tekstur for å legge detaljer og en følbar kvalitet å lokke en kjøper.

Mønstret Dekker

Lag spennende mønstre. Unngå geometrisk symmetri og svært ytre design av tradisjonelle bokomslag. Les diktsamling og plukke ut temaer eller motiver som reflekterer diktene. Lag quirky, moderne mønstre. For eksempel brukte Andy Warhol repetisjon å lage funky mønstre av ikoniske bilder, slik som Marilyn Monroe eller brus flasker. Hvis designe et dekke for krig dikt, dominerende motiver som kuler, våpen eller valmuer ville være visuelt effektiv hvis arrangert på en lignende måte å Warhols pop art.

Oppskrifter trenger ikke å være gjentakende eller uniform. Jackson Pollack opprettet tilfeldig mønster effekter ved sprut maling på lerretet. Bruk embossing å lage taktile mønstre. Mønster design kan være minimal, forenklede og uregelmessig, og består av grunnleggende blokker med linjer og farger. Bruk ord som stammer fra poesien for å gi lekne ord mønstre.

Bildekunstner Dekker

Finn uttrykksfulle bilder. Bilder bør være emotive, symbolske og matche stemningen i diktsamlingen. Bildet må representere det som er inni dekselet. Poesi er rikt med bilder, velge ett bilde vil være vanskelig, så det kan være en interessant idé å lage en drøm som fusjon av bilder på forsiden. Velg bilder basert på det generelle temaet for samlingen. Hvis samling har et bestemt tema, slik som krig, kjærlighet, tap, melankoli, sinne, anarki eller glede, fokus på tilknyttede symboler, menneskelige uttrykk eller bilder som best fanger stemningen i samlingen. Hvis det er en generell samling uten et spesifikt tema, presentere en collage av bilder, eller en provoserende emblem som vil vekke kjøperens nysgjerrighet.

titler

Velg en font. Bestem hva skriften vil være representative for samlingen. Tittelen og forfatter overskrifter er det sentrale punktet i dekselet design; betydelig arrangement trengs for å gjøre dem skiller seg ut fra den generelle designen av dekselet. Den visuelle utformingen bør ikke avlede oppmerksomheten fra titlene, men fungere som et rammeverk for det.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen bok og publisere det
 • hvordan å skrive en barnebok synopsis
 • hvordan å lime lego-modeller
 • litteratur og personlig vekst
 • hvordan hjelpe bøkene barna?
 • hvordan å formatere en billedbok for innsending
 • Boken redigering tips
 • hvordan finne en redaktør for boken din
 • grunnleggende måter å skrive en biografi
 • Slik skriver du en god oppsummering
 •