informasjon om å bli en bok forfatter

informasjon om å bli en bok forfatterMens mange mennesker ønsker å bli bestille forfattere, få vet hvordan du skal gå om det. Noen sier du må kjenne noen, eller bli berømt. Noen sier også livet til en forfatter er glamorøs og lett, og at når du har skrevet en bok du kan lage en levende skrive andre bøker. Sannheten er mye mindre appellerende, men publisering en bok kan være en belønning i seg selv

Hvorfor du bør skrive en bok

De fleste som ønsker å skrive en bok burde ikke. Den skriving livet er en hard en i de tidlige årene, som krever lange timer og intens konsentrasjon for liten payoff. De fleste forfattere bruker omtrent et tiår å skrive sine første bøker. Den gjennomsnittlige forhånd for fiction bøker er $ 3000 til $ 5000, noe som gjør det ganske dårlig lønn. Sakprosa forfattere kan forvente litt mer i gjennomsnitt, men sjelden mer enn $ 10. 000.

Det er imidlertid gode grunner til å skrive. Hvis du har en historie du føler deg tvunget til å fortelle, bør du skrive det. Hvis du skriver en bok vil åpne eller lette din karriere, og gjør det. Økende antall mennesker gjør en virksomhet av å skrive bøker for å selge online.

Essence of Being en Writer

Alvorlig forfattere skrive. Den beste måten å lære å skrive en bok er å skrive en bok, i henhold til Anne Enright og mange andre forfattere. Mange ønsker å være forfattere snakker mye om å skrive, men gjør svært lite av det. Hvis du ønsker å bli forfatter, sitte ned et sted stille på omtrent samme tid hver dag og jobbe med boken.

Når du har opprettet den daglige skrive vane, oppsøke informasjon om laging boken din. For fiksjon, betyr at plotting, karakterisering, scene og pacing, beskrivelse, dialog og alle de andre muttere og bolter som gjør et verk av fiksjon. For sakprosa bøker, er det meste hvordan å organisere informasjon og få det ned på papiret.

Flytt din historie Forward

Vær nådeløs. Eliminer karakterer som løypa off, drepe figurer som fortjener det, eller hvis dødsfall legge drama. "Murder Your Darlings," Sir Arthur Quiller-Couch sa i den klassiske "På Art of Writing. " Fokus på å flytte historien frem til din tomt er slutt, og gjøre alt du kan for å holde historien intense og dramatiske, uten å tråkke over randen til farse. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, lese de beste bøkene du har lest og undersøke hvordan forfatteren håndterer både plot og karakterisering. Prøv noen lignende enheter i boken din og se hvordan de fungerer-men i dine egne ord, selvfølgelig.

Fullfør og polsk

På et tidspunkt, vil du finne på slutten av historien din. Bruk det du har lært om å skrive for å redigere boken. Når du har polert boken så godt du kan, se etter en forfattere 'gruppe for å hjelpe deg videre polerer den.

Hvis du ikke ønsker å delta i en forfattere 'gruppe, leie en freelance editor for å hjelpe redigere boken. Sørg for at redaktøren er anerkjente ved å spørre om navn på publiserte bøker han har bidratt til å redigere. Du bør innse, imidlertid, at redaktøren tjenester kan koste halvparten eller mer av det du vil bli tilbudt for boken din. Av denne grunn, legge merke til alle endre editor gjør og lære av det. Du kan bruke det du lærer til neste bok

selge boken din

Det er tre måter å sende boken til utgivere:. Samtidig sende den til flere utgivere som handler i bøker som ligner på dine, sende den til utgivere ett om gangen, eller sende det til litterære agenter som kan identifisere den perfekte utgiveren for boken din.

Følg nøye alle innlevering instrukser fra utgiver eller agent. Alltid inkludere en selv-adressert frankert konvolutt med nok porto for å returnere hele manuskriptet pakken, selv om du ikke trenger manuskriptet tilbake, er det alltid en sjanse redaktøren vil gjøre notater du kan lære av. Hvis boken er faglitteratur og du har noen legitimasjon i faget, inneholde en kort curriculum vitae detaljering din kompetanse.

Alle til hvem du har sendt inn manuskript kan avvise boken din. I så fall kan du selv publisere det

Self-Publishing Din Book

En selvstendig forlag vil belaste deg for flere ting:. Redigering, formatering, lage innholdsfortegnelser, gir boken en ISBN nummer, og skrive boka. Jo flere av disse du kan gjøre selv, jo mindre du vil bruke på en selv-forlag.

Avgjør om du vil gå til en tradisjonell skrive ut selv-utgiver, en print-on-demand selskap, eller en e-utgiver. Tradisjonell selv-publisering krever en forhåndsbestemt antall kopier, og ofte gir full tjenester til forfatteren. Print-on-demand (POD) selskaper tillater kundene å bestille og betale for kun de bøkene de vil. E-utgivere selge bøker formatert som e-bøker, og er den minst kostbare generelle.

Før settling på et forlag, søk på nettet ved hjelp av forlagets navn og ordet "svindel" å sikre at du ikke gjøre med en av de mange forlagene identifisert som rov. Du kan også sjekke Preditors og Redaksjon hjemmeside.

Etter at den er publisert

Etter at boken er utgitt, uansett om du hadde det skrevet selv eller solgte den til et forlag, må du fremme det. Tradisjonell markedsføring ruter inkluderer å skape et nettsted og Facebook-side, sender kopier til anmeldere, som deltar på konferanser og snakke med lokale bokhandlere om visning av boken din som en lokal forfatter. Avhengig av boken, kan du også kunne få radio tid på et talk show, eller nevner på andre nettsteder. Få så mye publisitet som mulig. Jo mer suksessfulle din første bok er, jo mer sannsynlig vil du kunne selge en ny en.

Andre artikkelen

 • elementer av å skrive barnebøker
 • historien om digital publisering
 • hvordan du selv publisere noveller
 • hvordan du skal begynne å skrive et essay
 • Hva betyr prikkene i korrektur?
 • Slik skriver en novelle i et essay
 • hvordan du oppretter en likable helt
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • Hvordan kan jeg få min bok publisert på nett?
 • hvordan en Linotype arbeid?
 •