egenskapene til en historisk roman

egenskapene til en historisk romanDu trenger:
Book bord
. Craft-verktøyet kniv.
Metal rett kant.
Skjærebrett.
Saks.
Lim.
Lim pensel.
Hvitt laken stoff.
Hard gummi roller.
Bone burnisher.
Fabric.
Tungt papir.
Voks papir.
Bindery stammen knagger.

Historisk fiction-romaner blanding fiktive karakterer og historier med historiske innstillinger og fakta. I historisk fiction-romaner, kan du følge en familie av bønder i Medieval Frankrike eller en gruppe av aristokrater under den amerikanske uavhengighetskrigen. Uavhengig av narrative fokus, men all historisk fiction-romaner har felles kjennetegn som tjener til å skille den overordnede sjangeren. Selv vanligvis tett skrevet, rikt på historiske detaljer og fakta, historisk fiction-romaner ofte bringer en historisk periode til liv i engasjerende og minneverdig måte.

Historic Innstilling

Den primære kjennetegn av historisk fiction-romaner er en realistisk historisk setting. Som andre fiktive sjangre, avhengig historisk fiksjon på en autentisk følelse av sted. Historiske romaner er satt i en tidsperiode som regel 20 år eller mer i fortiden, en der forfatteren ikke har levd. Innstillingen av en historisk roman er brakt til liv av detaljerte, faktiske fremstillinger av innstillingen geografi, kultur, samfunn og skikker. Sarah Stone og Ron Nyren, i "Utdype Fiction," skriver at "beskrivelser av detaljer [er] en stor del av det som gjør det [innstilling] av historien levende.

En eller flere av disse elementer kan ha en sentral rolle i romanens fortelling, som gjør geografien i Maryland kysten i James A. Michener's "Chesapeake. " En historisk roman kan eller kan ikke referere til faktiske personer og hendelser fra den tiden og noen ganger kan også inkorporere elementer av fantasy i innstillingen og det narrative.

Authentic Characters

Et annet trekk ved historisk fiction-romaner er at av autentisk tegn. Den primære tegn i historiske romaner er vanligvis imaginære, men birolleinnehavere kan være faktiske historiske personligheter. Mens det primære tegn som ikke kan spille en sentral rolle i fortellingen av romanen, er de vanligvis viktigere enn den omkringliggende innstillinger og arrangementer. Faktisk, mange historiske fiction-romaner er tegnbaserte og drevet, noen ganger følgende fiktive familier over flere generasjoner, som i John Jakes '"Kent Family Chronicles. "

Joyce G. Saricks, i "The Reader's rådgivende Guide to Genre Fiction," forklarer at karakter-orientert historisk fiction "gir ofte [s] en veldig intim skildring av hovedpersonen. " Autentisk tegn, men tar noen bevisste vare på den delen av forfatteren. Tegnet må nøyaktig portretterer ideer, meninger, atferd, verdier og vaner av romanens valgt tidsperiode.

Kulturforståelse

Historisk fiction-romaner, da effektivt utviklet, er også preget av kulturell forståelse. I utviklingen av en historisk fiction roman, har en forfatter å oppfinnsomt oppleve livet fra perspektivet til en karakter i romanen er innstillingen. En forfatter må også nøyaktig bruke faktiske opplysninger, slik at ikke forvansker den historiske perioden. Stone og Nyren forklare at "utenforstående til en kultur ofte utilsiktet skape karakterer som grunnleggende verdier og ideer reflekterer de av deres egen kultur snarere enn den ene hånden, og dermed gjør arbeidet urealistiske. "

Kulturforståelse omfatter også en bevissthet om og følsomhet for den grunnsyn av perioden, samt en rettferdig fremstilling av avvikende synspunkter. Handlingen i en historisk roman er ikke bare gjenspeiler problemene og bekymringene av perioden, men kan også utforske konkrete problemstillinger i dybden.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan publisere dine egne brett boken
 • bokskriving retningslinjer og tips
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • elementer av å skrive barnebøker
 • hvordan å få boken til produsenter
 • oppgaveskriving metoder
 • hvordan sette opp et essay konkurranse
 • stiler av kreative non-fiction skriving
 • boktrykk betingelser
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 •