hvordan man kan kjøpe ekte antikviteter og samleobjekter gjennom Internett-auksjoner.

hvordan man kan kjøpe ekte antikviteter og samleobjekter gjennom Internett-auksjoner.Kjøpe antikviteter og samleobjekter på nettet gjennom en auksjon som Ebay kan være morsomt og lønnsomt. Det er noen tips som kan hjelpe deg fra å bli dratt ut av finter og forfalskninger

Du trenger:. .
Antikke og collectible bøker og identifikasjon guider Mobiltelefoniblokk og blyant.
Paypal-konto.


en.
Den beste måten å holde fra å kjøpe forfalskninger eller forfalskninger er gjøre lekser. Bestem deg for hva du skal samle inn og så sjekk ut nettsider, bøker og artikler om identifikasjon og verdier. Kunnskap er nøkkelen i antikviteter og collectible verden. Vet hvilken tilstand koder. De fleste bøker og oppført verdier er etter elementer i perfekt eller utmerket stand. At $ 125. 00 plate du trodde du fikk for et røverkjøp, med en sprekk eller chip kan være verdt $ 2,00.
To.
Sjekk ut svindel varsler online. Det er hele nettsteder til reproduksjon medaljer, kniver, keramikk, porselen, dukker og leker. Hjelper å vite hva som blir forfalsket. Bilder på nettet ikke alltid vise deg det du trenger å se for å identifisere noe. Husk at du kan e-post for mer informasjon, et bedre eller annet bilde
3
Faresignaler for forfalskninger og forfalskninger. . :
En. Uklare, ute av fokus bilder. Dette er ofte brukt for å maskere dårlig stand, skade eller åpenbare fakery.
To. Elementer som er oppført under reproduksjoner som selger lister som "sannsynligvis originale", "original", osv. , for å prøve og komme rundt på auksjoner nettstedets regler om å selge reproduksjoner som originalen. ("Vel de burde ha visst det var i gjengivelsen området!")
Tre. Oppføring avsnitt etter avsnitt om historien til et objekt, men ikke bestemt objekt er involvert. Å gi liten eller ingen historie, beskrivelse eller tilstand av objektet som selges. (Ofte antatte opprinnelige "Civil War" elementer presenteres på denne måten, med seks punkter i generell "Civil War" historie som har noe å gjøre med reproduksjon som selges.
Fire. Never, Never , kjøpe fra private auksjoner. EBay overvåker auksjonene, kan private auksjoner ta deg høyeste bud med ingen måte å kontrollere om noen var budgivning mot deg, bortsett fra selger!
fem. Bilder tatt av objektet av alle områder unntatt når identitetsmerke, sel, produksjon datoer, etc kan ses.
6. Bilder med grupper av ekte elementer i bakgrunnen, lignende til objektet du ønsker å by på, men ikke en del av den gruppen. Elementet skal være fotografert på sin egen, med stand og merking vist eller beskrevet. Noen skruppelløse selgere prøver å agn kjøpere med ekte sverd og selge falske i gruppen.
7. Elementer som er oppført med en høy pris, som vil være den opprinnelige. Med ordene "Jeg vet ikke mye om dette", "vet ikke om det er ekte", "ser ekte", i oppføringen. Hvis du kommer til å liste det med en høy pris, må du ha en grunn. Se dette mye i falske medaljer, konfødererte Bowie kniver, spenner og nazistiske elementer.
8. Ikke anta fordi det er merket "Capo Dimonte" den er gammel. Mange bedrifter med verdifulle glass, porselen, porselen og sølv er fortsatt i virksomhet og gjøre "nye" elementer. Hvis du samler får disse tingene bøkene som identifiserer beslutningstakere merker, disse merkene er verdifulle i å identifisere datoene for produksjon og plassering.
9. Civil War elementer. Anta alle Civil War elementene er falske. 80% av alle spenner selges på nettet er falske. Knapper bør ha ryggen samt fronter vist. Datering av de fleste, men ikke alle Civil War knappene kan bestemmes ved beslutningstakere merker (gå til-http: //pweb. netcom. com /~ jimyce /bm. html for en notering av rygg merker og datoer). Gjøre lekser.
10. Nazi elementer. De fleste tyske medaljer og distinksjoner på nettet er falske, som er nazistiske dolker.
Fire.
Med litt omsorg og erfaring du kan finne noen fantastiske varer over Internett på auksjoner. Men å kjøpe på nettauksjoner ikke erstatning for å kjøpe fra anerkjente, kunnskapsrike forhandlere som vil gi deg skriftlig garantier og stå ved sine varer. Disse forhandlere både på nettet eller i butikk kan henvise deg til spesifikke kilder til informasjon, (bøker, artikler, plassering av eksperter), og gi deg verdifulle tips og forslag om å kjøpe de beste elementene for deg dollar. Profesjonell antikviteter og collectible forhandlere ønsker å utdanne deg slik at du ta gode beslutninger og kjøpe ekte antikviteter og samleobjekter. Husk kjøpe antikviteter du elsker ikke bare for investeringer. Du kan ha et objekt i lang tid før den øker i verdi. Generelt god kvalitet, vil originalen, ekte antikviteter øke i verdi over tid, forfalskninger og forfalskninger vil ikke.

Tips og advarsler


 • en. Studier og forskning.
 • to. Still spørsmål til selgeren, be om mer informasjon, bedre bilder, en skriftlig garanti for autentisitet.
 • to. Sjekk ut selgere kundetilfredshet, husker noen som selger hundrevis av gjenstander kan ha klager og fortsatt har en høy rating. Gode selgere av ekte varer har 100% eller nær den. Se kommentarer før dyrt kjøp.
 • tre. Bruk PayPal til å beskytte din kjøp de har garantier og vil refundere deg hvis varen ikke dukker opp!
 • fire. Få forsikring på dyre og knuselig elementer.
 • fem. Gi positive tilbakemeldinger til gode selgere og spesifikke dårlige tilbakemeldinger til de som fortjener det.
 • 6. Be om skriftlige garantier på dyre elementer.
 • Advarsel antikke samle er vanedannende!
 • Andre artikkelen

 • Slik tech dekk som en proff
 • pedagogisk gaver for en fire år gammel gutt
 • hvordan du tilpasser tonner dukker
 • tamagotchi v2 tips
 • hvordan å lage en tech deck skatepark
 • hva slags leker har barna alderen 10-12 ut?
 • hvordan å montere trening hjul
 • rc batterier informasjon
 • Listen av lekeplassutstyr
 • LEGO Star Wars montering retninger
 •