hvordan du skal vurdere og kjøpe antikviteter

hvordan du skal vurdere og kjøpe antikviteterDet er mange herligheter å bli funnet når du kjøper antikviteter, men med gode finner der også lurer mulige dårlige avtaler. Den beste måten å broach gjenstand for shopping for noen antikke er å kaste en kynisk øye. På denne måten vil du bli belønnet med lyd kjøp heller enn å bruke penger uklokt på elementer som ikke fortjener den prislappen
en.
Selv om gode kjøp og gode tilbud kan være hadde når du kjøper visse antikviteter, er det første tommelfingerregel å være svært skeptisk til gode kjøp når du handler for antikviteter. Dette er den opprinnelige og noen ganger den mest kostbare leksjonen noen samler trenger å lære. Du må ikke satt ut for å prute med forhandleren.
To.
Den antikke du kjøper bør aldri være utelukkende for investeringsformål. De fleste antikviteter har vist seg å være en solid investering for de fleste antikke samlere. I tillegg har elementene blitt historisk en fantastisk sikring mot inflasjon. Den ting å huske, derimot, er den økende verdien av varen er avhengig av å endre preferanser i markedet.
Tre.
Du må være forsiktig med sterkt restaurerte antikviteter. Det sier seg selv at de fleste antikviteter trenger omsorg samt periodiske restaurering. Men, en antikk som har vært overdrevet restaurert viser ingen tegn til sin alder og dermed kan ikke få en rettferdig dom i fastsettelse av autentisitet og antikken av stykket. Det er derfor tilrådelig å holde seg klar av elementer som har blitt altfor restaurert eller overdrevet refinished.
fire.
Vær leery reproduksjoner eller falske representasjoner. Vurder etterspørselen av bestemte elementer. Når etterspørselen stiger til meget høye nivåer, reproduksjoner og forfalskninger er biprodukter av slik etterspørsel.
Fem.
Ikke byttehandel over prisen. De fleste forhandlere vurdere sine priser stiv og fast. Dagens forhandler markerer hennes prisene opp etter en fast prosentandel for å sikre et overskudd. Krangel over prisen er en del av den gamle virksomheten til antikviteter. Med mindre du finner en så sjelden situasjon, er det anbefalt at du aksepterer dealerens prisen som etablerte med ikke rom for fleksibel forhandle.
6.
For å oppnå den beste verdien, er det sterkt anbefalt du lære alt som du muligens kan om antikviteter. Du kan gjøre dette ved å abonnere på tidsskrifter og bøker om emnet. Besøk museer og vel ansett antikvitetsforretninger.
7.
Administrer rekke samlinger. Med andre ord, er det rett og slett ikke mulig for deg å samle antikviteter i hver kategori. Begrense fokus til et rimelig nivå. Velg ett eller to epoker, og ett eller to foretrukne samleobjekter innenfor en æra. Hvis du samler for mye over for et bredt område, vil det bare vise seg å ta vekk fra gleden du finner som en organisert samler.
Åtte.
Mange ganger du kan reise om og finne en uhyrlighet av en antikk du beundrer langt fra området av ditt hjem. Motstå fristelsen til å kjøpe det, med mindre du har tilgang til en lastebil. Flytte et slikt element kan være mer av et problem enn du kanskje ha forutsett.
Ni.
Det er viktig å stole på den opprinnelige instinkter. Dette trinnet, selvfølgelig, kommer med erfaring og utholdenhet.
10.
Samle utelukkende for fornøyelsens skyld. Samle og eie elementer av sjeldne eller stor skjønnhet bør være ditt eneste motiv. Menn gjennom historien har samlet antikviteter. Hvis du velger å være en samler av antikviteter, ikke motstå. Det er få hobbyer mer givende-selv om du må gjøre det på et budsjett
.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en gummistrikk drevet lekebil
 • hvordan å lage en tre pistol gummi band skytter
 • hvordan å lage en gummi band pistol ut av k’nex
 • hvordan å lage en pioner dukke
 • lego Technic ideer
 • zip line tutorial
 • sukker sand vs spille sand for en sandkasse
 • hvordan du rengjør beanie kamerater
 • hvordan du rengjør porselen figurer
 • Furby informasjon
 •