hvordan du handler for billig antikviteter

hvordan du handler for billig antikviteterDenne artikkelen vil vise deg noen måter å handle på antikviteter som ikke vil dra for hardt på vesken strenger. Mange mennesker elsker å handle for antikviteter, men bare svært få (og veldig rike) ikke har noe imot å betale høye priser
en.
Finn ut hva som samleobjekter er de rimeligste og vil holde sine investeringer verdi. Elementer som musikkinstrumenter, leker og dukker, klokker og ur, maskinvare, sport og spill redskaper, krig memorabilia, industrielle type maskiner, produkter som gir arkitektoniske detaljene for en bestemt tid, utskrifter, landskap malerier, innehaver skilt og plakater, gjenstander av transport, kommunikasjon og industriell perioder over 100 år gammel.
to.
Velg samleobjekter som holder størst interesse for deg. Du har nå et utgangspunkt for shopping.
Tre.
Bestem hva antikvitetsbutikker har et utvalg av memorabilia. Hvis du har litt kunnskap i shopping for antikviteter, kan dette trinnet ikke blir for vanskelig. Men, hvis du ikke har vært råd gleden av å lage antikke shopping en vane /hobby i det siste, vil du ønsker å lage en liste over flere butikker /butikker i ditt område, eller de omkringliggende områder for å finne ut hvilke bedrifter bærer din merkevare (r) av antikke inndrives (r).
fire.
Når du har satt sammen en rimelig liste over butikker i ditt område, er du klar til å dra på shopping. Det neste forslaget er ment å gi deg den best mulige måten å handle for collectible eller antikke element du søker.
Det første du må innse er imidlertid at det er et enormt utvalg av antikvitetsbutikker. Jo mer urbaniserte antikvitetsbutikker er helt annerledes enn på landsbygda eller lille byen antikvitetsbutikker. Noen antikvitetsbutikk eiere kjøre virksomheter som håndterer kun den høyeste enden av antikke møbler og tilbehør, så er det en masse mengde butikker består av sparsommelighet butikker, bruktbutikker, arkitektoniske berging butikker, teatralsk prop butikker all håndtering av utkast av vår tidligere år 'historie.
tillegg er det antikke butikker finnes på landeveier. Her er prisene kan være litt mer oppmuntrende og aksjen noe mer omfattende. Landet forhandler er i stand til å tilby mer rimelige priser som han /hun kan generelt råd til oppbevaring kostnader samt avtale i antikviteter.
Siden veikanten dealeren må vanligvis jobbe innenfor et ganske stramt radious av hans eller hennes sted, kan det være tilrådelig, bør du velger å gjøre til en vane å handle på et bestemt sted, for å bygge en fin samling av regionale spesialiteter.
fem.
Sørg for at du planlegger å besøke flere butikker, fordi på dette tidspunktet du bare bli kjent med visse butikker og forhandlere samt deres tilbud. Det første du må lære å gjøre er å bruke din observasjon evne. Du bør alltid gå inn i butikken med en kynisk tankegang. Dette betyr at du må alltid spørsmålet, i dine tanker, ektheten av et stykke.
6.
Inntil øyet ditt forteller deg noe annet, du må fortsette å tvile på ektheten av den aktuelle artikkelen . Etter at du har gått lengden av butikken, snu og gå gjennom funnene. Hvis du ikke har funnet noe interessant nok til å kjøpe, er det ikke mer å gjøre, men gå ut av butikken.
7.
Practice typen besøket som beskrevet i trinn 6 til en rekke antikvitetsbutikker. Ved å gjøre dette, vil du utvikle dine instinkter om elementene du finner i visse typer butikker og på bestemte steder.
8.
Etter å ha besøkt flere antikvitetsbutikker, begynner å kjøpe og nyte din samleobjekter. Det er en hobby du vil, i tid, lære å sette pris på fullt.

Tips og advarsler


 • Når du kjøper fra et land veikanten forhandler, husk at mange av elementer du finner er representative for regionens produsenter og smaker for en bestemt tid eller tidsepoker.
 • Bare hvis butikken er stor eller mer romslig vil det være noen sjanse butikken håndterer større møbler, som en hest hår sofaer, stoler eller ving Kina garderobeskap.
 • Det er galt å tro at en malte antikke møbler varen skal strippet og lakkert for å bringe tilbake den opprinnelige finish. Dette konseptet har ødelagt flere gode stykker av malte landet antikke møbler enn man ønsker å tro. Derfor, når du kjøper malte landet antikke møbler, ikke gjør den feilen at stripping brikken til tre og shellacking det. Ved å gjøre dette, vil du de-verdi kjøpet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan bygge leker for voksne
 • hemmeligheter til flygende liten modell helikopter
 • hjemmelaget modell fly som kjører på gummi motor
 • hvor å installere små svømmebassenger
 • hvordan å lage en hjemmelaget blåse opp dukken
 • hvordan gjøre lego minifigs
 • hvordan å lage en mus felle bil gå videre
 • informasjon om Crayola
 • hjemmelaget buggies
 • hvordan gjøre tre riding leker
 •