hvordan du handler for antikviteter (når du bare starte opp)

hvordan du handler for antikviteter (når du bare starte opp)Så du har gått "rustikk" en gang eller to ganger og nå er du hekta. Antikviteter 'jakt er ganske spennende som du aldri vet hva du finner, og noen ganger alt en antikk brikke trenger er litt spytt og polish. Men før du kjøper alt i sikte, må du huske på et par tips som vil spare deg fra sorg og en buffer av støv-samling samleobjekter
en.
en. Ikke gå i den sluk av antikviteter jakt. Først finne ut hvor mye penger du kan bruke på din nye hobby.
To.
2. There er et bredt utvalg av antikviteter der ute. Spør deg selv: "Hva er det jeg brenner for? Hva skulle jeg ønske å se i mitt hjem eller omgivelsene? "
Tre.
3. Don ikke prøve å kjøpe alt i sikte. Utdanne deg selv om din nye lidenskap. Bruk internett. Kjøp en bok om et bestemt emne, enten det er sigarett lightere, perioden smykker, sølv, porselen eller glass. Det er håndbøker for alt du ønsker å samle. Prisene på disse håndbøkene kan være veien over toppen, men den gir deg mye informasjon.
Fire.
4. Don ikke være sjenert når du er i en antikvitetsbutikk. Det lønner seg alltid å spørre butikken. Gå til anerkjente steder. Sjekk det lokale området og snakke med folk i bransjen. Pass på at menneskene du arbeider med har vært i stedet for en lang tid. Snakk med dem om et element, men velg en tid når de ikke er opptatt. De fleste forhandlere og butikker elsker å dele sin kunnskap.
fem.
5. While det er innenfor dine rettigheter til å spørre om en vare er en falsk eller en reproduksjon, er det alltid bedre å si at du er en nybegynner solfangeren og at du er opptatt av at elementene du er interessert i blir gjengitt. Forklar at du vil være sikker på at du kjøper ekte vare. Spør butikken om de har kunnskap som de kan dele, slik at du kan se forskjellen. Enkelte antikviteter som sølv eller møbler har tegninger som kan finnes enten på undersiden eller ryggen. Merkingen gir detektiven hint om alder og hvor de ble laget.
Seks.
6. Be klar over at en forhandler, særlig multi-forhandler butikkene ikke kan gi deg en skriftlig garanti på den antikke element som du har kjøpt. Det vil ikke være tilfelle med antikke viser hvor du betaler for å komme i døren, og hvor du kan absolutt be om et sertifikat av autentisitet. Også spørre om deres returrett dersom du ikke er fornøyd med kjøpet.
7.
7. Do dine egne lekser. Shop kun på steder som du vet har bygget et godt omdømme. Legitime antikvitetshandlere er ofte medlemmer av en Antikviteter Dealers Association, hvor de abonnerer på en postet etiske regler på hvordan de driver virksomhet. Du kan også være lurt å sjekke ut om antikvitetsbutikk /sentrum er medlem av Chamber of Commerce.

Tips og advarsler


 • Samle har blitt en omfattende utdannelse i seg selv. Du kan google etter informasjon. Bare vær forsiktig så det er mye feilinformasjon på nettet. Gjør noen gammeldags forskning ved å kjøpe en god referanse bok eller gå til folkebiblioteket.
 • Andre artikkelen

 • instruksjoner for marshmallow våpen
 • hvordan å lage en glassfiber cowlen
 • hvordan du kan lage ditt eget dukkehus møbler
 • magnetisme spille leketøy ideer
 • Hvordan kan jeg endre lyset i mitt lett bake ovn?
 • hvordan å lage en "star wars" lyssabel
 • hva er farene ved biljardbord?
 • hvordan gjøre tre riding leker
 • hvordan å bygge en tre boks som ser ut som en pirat trunk
 • hvordan å lage en tech deck lett
 •