hvordan du handler for antikviteter i Austin

hvordan du handler for antikviteter i AustinBare fordi klisjé, "De ikke gjør dem sånn lenger" er vanlig, ikke gjør det ikke mindre sant. Det er et nivå av kvalitet og nysgjerrighet i antikviteter som du bare ikke kan finne i moderne gjenstander. Antikviteter lage en cookie-cutter leilighet eller tarmkanalen huset til et unikt bomiljø. Heldigvis Austin har nok av steder å finne gamle skatter
en.
Furnish deg hjem i høy stil med utvalg fra Whit Hanks Antiques. Ligger på Ground Zero i North Lamar shopping distrikt og på samme blokk som Treaty Oak, er Whit Hanks hjem til en rekke forhandlere, hver med sin egen spesialitet, enten det er sølv, lamper, Art Deco elementer eller amerikanske, franske og Engelsk møbler fra det syttende til begynnelsen av det tjuende århundre. De antikviteter her er av høy kvalitet, så ikke kommer i ventet noen gode kjøp.
To.
Gi Gallophile tendensene frie tøyler på Dreyfus Antiques. Det er en ganske vanskelig butikk å gå glipp av: det er den eneste på North Lamar, eller faktisk hvor som helst i Austin, med et stort smijern Eiffel Tower ut foran. Eier George Dreyfus spesialiserer seg på fransk stykker fra det attende og nittende århundre, og har alltid et stort utvalg av armoires, bord, stoler, buffeer, skjenker og til og med potter. Det var minst en anledning han lager to store forhøyet prekestoler-midt i blinken for å binde opp utseendet på private kapell. Dreyfus går på vanlig å kjøpe reiser til Frankrike og vil selv ta kundene sammen med ham og hjelpe dem forhandle priser og ordne frakt.
Tre.
Ta en sjanse, hoste opp fem dollar og prøve ut City-Wide Garage Sale, hatt ni helger i året på Palmer Events Center. Det er litt av alt her:. . Americana og Texana, gamle radioer og platespillere, reklame samleobjekter, porselen og glass, og noen ting bør nok gå tilbake til selgerens loftet
4
Leter du etter noe kult og gammelt, men du er ikke helt sikker på hva? Kanskje en unik gave? Mindre vanlige objekter på South Congress er stedet. Kjøp en stol, en falmet tinn tegn, en vintage rør, religiøse skrive ut, eller en stabel med gamle svart /hvitt bilder.
Fem.
Tilbring en hel dag surfer på antikke butikkene sammen Burnet Road , sør for Koenig, men sørg for at du slutter av på Antique Marketplace. Det er alltid et par dusin leverandører her og kvaliteten på varene sine varierer sterkt. En messe kan ha gode collectible bøker og den neste over-priset armoires og cowboy kitsch. Du må grave rundt her, men det er en god sjanse for at du vil gjøre en stor finne.
6.
Dekorer Mid-Century Modern pad på Room-Service Vintage. Hvis du er av en viss alder-si sent Baby Boom /tidlig Generation X-you'll gjenkjenner mye av ting i denne butikken fordi alle hjem du har vokst opp i og rundt var innredet med det. Fra divanene og lenestoler til grillmat skuffer og kaffe kopper-er alt her. Og butikkens beliggenhet i det hippe shoppingområdet i Nord-Loop.

Andre artikkelen

 • Hvordan kan jeg bygge en n skala tog layout?
 • hvordan du laster ned msn til PSP
 • hvordan bygge en leke traktor
 • hvordan å lage en 3d modell av et romskip
 • hva er elektronisk hastighetskontroll?
 • hvordan gjøre mopp hode dukker
 • hvordan å lage en gutt er tre leketøy boksen
 • hvordan å lage en glassfiber cowlen
 • hvordan å bygge en tech deck halfpipe
 • historie Mattel dukker
 •