hvordan å selge antikviteter og samleobjekter for de mest cash

hvordan å selge antikviteter og samleobjekter for de mest cashHvordan kan jeg selge min antikviteter for den høyeste prisen i den raskeste tiden mulig

Du trenger:.
UV lys (black light)


en
. . Det første trinnet i å selge en antikk er å finne en verdi. Ebay og andre nettsteder kan hjelpe her. Hvis du har en konto, kan du se siste salg på eBay, i motsetning til aktive auksjoner som kan doble i pris i de siste minuttene. Online er en rask måte å få god valuta for en antikk, men hvis et element er ofte tilgjengelig, eller for sjelden å være søkte, det vil ikke nødvendigvis gi den beste prisen på auksjon. Pris guider er ofte tilgjengelig i biblioteker, eller til surfing i en bokhandel hvis du bare trenger å vite priser på noen få ting. En lokal forhandler (som ikke kjøper varen) kan være en stor ressurs. Bli med i en klubb eller abonnere på et blad eller nyhetsbrev til å bli kjent med områder som interesserer deg.
To.
Når du har en verdi i tankene, der kan du få den beste prisen? Forhandlere som spesialiserer seg på visse områder vil betale mer for sjeldne elementer i sitt område av ekspertise enn forhandlere som ikke gjør det. Finn en forhandler som avtaler ofte i din type element. Dette er fordi de har et nettverk av samlere de raskt kan ringe, eller som vanker i deres butikk. Men felles elementer de ser igjen og igjen vil ikke opphisse dem til å bruke.
Tre.
Den høyeste prisen er alltid kommer til å bli en samler som er ute etter en bestemt kategori, og har ikke elementet du selger ennå. Din kan være i bedre stand eller en sjelden form eller farge de verdsetter. Sluttbrukeren eller innsamler vil alltid betaler den høyeste prisen for en vare. Forhandlere er flott å selge til, spesielt hvis det du har noe for sin egen kolleksjon, ellers vil de bli videresalg med fortjeneste til den personen du trenger å finne for å oppnå den beste prisen. Aldri utelukke salg til forhandlere. Når jeg gjør et bra show, halvparten av salget til forhandlere. De vet ofte en klient på jakt etter akkurat det du har og kan få en premie. De fleste forhandlere selger antikviteter fordi de elsker antikviteter. Det er ingen antikke forretninger med mindre de finner elementer å kjøpe. De kjøper før de selger.
Fire.
Noen elementer vil gi en høyere pris sesongmessig. Halloween elementer selger best i september og begynnelsen av oktober. Garden elementer selger best tidlig på våren. Politisk knappene selger best før et valg under kampanjer. Hollywood-stjerne elementer vil selge best når en ny slekt film er lansert eller når en stjerne dør. Alt for å fokusere mer folk på varen du selger øker verdien.
Fem.
Hvis du har en bestemt type antikke du fokuserer på, eller et område du samler på at du er økende kunnskap i, fokus på det. Som du selge varer holde en database med kontaktinformasjon. Jeg har nå dusinvis av områder for innsamling der hvis jeg finner et godt element, vet jeg det lokale entusiaster. Med én telefon kan ha en selge til en høyere pris. Snakk ofte til disse samlere å se hva de ønsker. Tenk på relaterte elementer eller siden kategorier for å utvide selger til en god samler.
6.
Når du finner en samler eller flere samlere med penger å bruke fokus på dem og gi dem en god avtale når du kan. Målet er å tjene penger. Hvis du alltid vil ha topp dollar, husker, få det for de sjeldneste og beste, men på midten av karakteren elementene en samler som allerede har eller vil sistnevnte handelen unna, trenger de en god avtale. Lagre holde ut for den høyeste prisen for varene de vil ikke lett å finne igjen.
7.
Når du finner en nisje marked eller et område av lidenskap og ønsker å fokusere det å lære så mye du kan. Delta auksjoner og viser. Samlere har ofte faste eller årlige møter. Gå til viser. Når du begynner å finne flere elementer i et område du liker, og deretter selge på utstilling. Selge på lokale rubrikkannonser eller Craigslist og få flere fastboende i data base for rask en telefon selger.
8.
Målet er å selge og holde selge. Lær alt du kan om en kategori du liker. Kunnskap er penger i antikviteter. Ikke alltid tror du trenger for å få verdien du ser i en pris guide. Ofte er det for en mint eksempel med original eske og så videre. Noen ganger er det den høyeste prisen for en sjelden vare på auksjon. Kollektoren som betalte den høyeste prisen noensinne nå har en! Pris så høyt du kan, men tre raske nickles er bedre enn en treg krone. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg å gjøre en interesse i antikviteter til en lønnsom hobby som får en ekstra inntekt.
9.
Good Luck. Kan du slår en kjærlighet til antikviteter til en lønnsom hobby. Noen av linkene kan hjelpe deg å lære mer om enkelte kategorier.

Tips og advarsler


 • Annet enn grunnleggende skitt, og husholdningenes skitt, jeg vanligvis ikke rene en antikk. Samlere ønsker å gjøre det på sin måte eller på en profesjonell måte. Original patina er verdt mange ganger mer enn refinished eller malt elementer til en purist. Hvis de vil ha den renset eller reparert de ønsker det gjort riktig.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en katapult ut av en pappeske
 • retninger for å lage en tinkertoy bil
 • hvordan å lage en 3d modell av et romskip
 • hvordan å male på en tech dekk
 • hvordan du ut om du har funnet en barbie collectible
 • hvordan å bygge en k’nex bil
 • hvordan spille en biobyte leketøy
 • historien om den kinesiske spinning toppen
 • leker som utvikler store motoriske ferdigheter
 • hvordan å bruke en kuleramme med ni perler
 •