hvordan å samle Appalachian antikviteter

hvordan å samle Appalachian antikviteterSeriøse samlere respekterer verdien av originale Appalachian verktøy, instrumenter, keramikk, kurver, dyner og kanoner. East Tennessee's John Rice Irwin vet det er ikke den økonomiske verdien av hvert element, men de personlige historiene de gjenspeiler som betyr mest. Nå som grunnleggeren av Museum of Appalachia, som består av 30 historiske laftehus på 63 dekar i Norris, håper han å bevare det autentiske livet i begynnelsen av Appalachia ved å vise både gjenstander og historier. Omtalt i National Geographic Traveler, Southern Living og Smithsonian magazine, tilbyr han følgende tips for å arbeide direkte med venner, familie, forhandlere og fjell beboerne å bygge din egen samling.

Du trenger:. .
Appreciation for historie og minner
Money
vilje til å møte innfødte Appalachene
Antique forhandler eller handelsmann, hvis. gjeldende.


en.
Pay handelsmenn å finne deg antikke perler mens de reiser landet. Ulempen er imidlertid at en trader ikke kan festes til samme brikker som du har i tankene, og de kan ikke hedre minnene bak hvert element. På museet sitt, fremhever Irwin hver antikke, enten det er en fele, en tre leketøy tog eller en riflen, med personlige notater og fotografier av Appalachian personer som pleide å eie det.
to.
Spør dine venner, familie og naboer om du kan ta noe av deres hender. Fordi noen elementer, spesielt arvestykker, har så sentimental verdi, kan det ikke være så enkelt som du hadde håpet. Og Irwin kan forholde seg. "Alle har en tendens eller en lengsel å huske folk at de visste, sier han. "Når jeg ser den lille stolen min oldefar laget . . . det bringer virkelig tilbake minner. "stedet for å gi opp når de kaster, men sier han å bare være tålmodig. Hvis de innser at du er en seriøs samler og kunne bevare historiene bak hvert stykke, kan de etter hvert skifter mening.
Tre.
Knock på dører. Noen tradisjonell Appalachian familier liten tilgang til teknologi som Internett, slik at de er minst sannsynlig til å svare på en online samtale for samleobjekter. Men de er et folk sterkt på relasjoner og historier. Hvis du har noen timer å presentere deg selv, lære om sin fortid, og spørre hva de ville være villig til å bli kvitt eller selge, kan du gå hjem med en ekte antikke.
fire.
Ikke anta Appalachian familier eller enkeltpersoner "trenger" pengene dine. "Folk kan størrelsen du deg-fjellet folket spesielt," Irwin sier. "En ting som gjorde folk bort var ideen om at jeg trodde pengene skulle riste dem fra det. "
Fem.
Tjen deres tillit. Irwin vitser som før ber om å kjøpe et stort element, han først uttrykker interesse for noe enkelt, som en unikt formet stein på verandaen. Idet han trekker fram et par dollar, gjør han strategisk at den enkelte eller familien kan se at han har mer penger i lommebøker hans. Han sier den meste hjulpet noen familier, som trodde de skulle få scammed, slappe av.
6.
Respekt hvert element brakt til bordet. Enten det er personlige venner, profesjonelle antikvitetshandlere eller innfødt Appalachene, når de vil vise deg familien perler, finne noe positivt å si om hver enkelt. Selv om du tror det meste er useriøs, spørre om historien til noen av elementene, takke dem for å vise deg slike interessante stykker og gå videre.

Tips og advarsler


 • Hvis du kjøper fra en innfødt Appalachian, ikke skrive en sjekk. Irwin sier de er veldig privat om deres økonomi, og ville ikke ha venner og naboer for å finne ut at de selger sine eiendeler.
 • Andre artikkelen

 • riktig tømming av LiPo batterier
 • informasjon om tredukker
 • hvordan du oppretter en ballong bil racer
 • tinkertoy ideer
 • informasjon om glød køller
 • hvordan gjøre klatrenett for barn
 • instruksjoner for tinker leker
 • kiddie pool vannbehandling
 • hvordan å lage en vann slynge skudd
 • forskjellene mellom airsoft pellets og pellets
 •