2wd vs 4wd radio-kontroll biler

2wd vs 4wd radio-kontroll bilerFjernstyrte (eller RC) biler kommer med en rekke funksjoner og innstillinger, og en av de mer forvirrende av disse er om å ha 2WD eller 4WD. WD i begge står for "wheel drive," og viser til antall hjul drevet av motoren. Hvis du vurderer en ny R /C bil, er det noen fordeler og ulemper med de to som vil hjelpe deg med å gjøre beslutningen

radiostyrte biler

En radiostyrt bil er en liten leke bil, vanligvis en kopi av en eksisterende bil, som fjernstyres av noen type av håndsett. Dette er en lignende teknologi som brukes for å kontrollere RC fly eller båter, men kontrollene som trengs for et RC bil er generelt enklere: en gass og en sving kontroll. Den slår kontroll endrer retningen på bilen når du kjører, og det er der de store virkningen av en 2WD eller 4WD kjøretøy kommer inn i bildet.

2WD

2WD, eller to-wheel drive, betyr at bare to hjul, både på samme aksel, vil snu når radioen igjen kontrollen brukes. Som oftest er dette forhjulet, selv om noen bakhjulsdrevne biler finnes. Dette er også ofte et annet sett med hjul enn de festet til drivaksel (akselen som flytter bilen fremover). Den andre aksel på bilen er fast og vil ikke snu uten å bryte bilen.

4WD

I firehjulstrekk (4WD) kjøretøyer, begge aksler snu. Så, hvis kontroll på radioen svinger til høyre, vil hjulet foran sving til høyre, mens bakakselen vil slå til venstre. Det som skjer er, med begge hjul på høyre side vender innover, blir svingradius mye strammere, noe som betyr at bilen vil håndtere mye mer presist.

Reparasjoner

Fordelene med å ha en 2WD R /C bil er det meste enkelt. Hvis du må reparere eller erstatte en del på bilen, har en 2WD bil langt færre bevegelige deler, noe som gjør det langt enklere å fikse. På den annen side, har en 4WD bil mange flere bevegelige deler fordi begge aksler sving, og minst én av dem trenger å være koblet til bilens drivverket også. Så, 4WD biler er mye mer komplisert. Dette er grunnen til 2WD biler er ofte anbefalt for nybegynnere.

Handling

Den store fordelen med 4WD biler er i håndtering og kontroll. Bilene kan slå den samme distansen i et mye mindre område, som betyr at de gjør svinger raskere og mer nøyaktig. En 2WD bil vil gjøre det samme igjen, men det vil vanligvis være større og sannsynligvis marginalt tregere. Men i racing, kan selv en liten margin ende opp som en viktig en.

Andre artikkelen

 • christmas leketøy gave ideer for jenter
 • hvordan å sette sammen en dukke
 • hvordan å vri ballonger til dyr
 • hvordan bygge et dukkehus fra et skap
 • hvordan gjøre leketøy fartshjul båter
 • leker å gjøre for en to-åring fra resirkulerte elementer
 • hvordan du tilpasser star wars actionfigurer
 • informasjon om kraft hjul lekebiler
 • pedagogiske leker og spill for barn
 • hvordan å lage en dukke for barna
 •