leker som utvikler store motoriske ferdigheter

leker som utvikler store motoriske ferdigheterStore motoriske ferdigheter, vanligvis kalt grovmotoriske ferdigheter, innebærer de store musklene i kroppen som gjør at vi kan gå, løpe og kaste en ball. Disse ferdighetene begynner å utvikle så tidlig som 4 til 6 uker gamle med et barns evne til å holde opp hodet, og fortsette gjennom hele barndommen. Det er mange leker og aktiviteter som er utformet for å oppmuntre til utvikling av grovmotorikk.

Push Toy /Walker

En push leketøy eller rullator er ofte en favoritt blant spedbarn som er bare lære å gå. Disse lekene gjøre dem i stand til å utvikle balanse og koordinasjon, samt master kontroll av muskelen i sine armer og ben.

Play Mats og gjennomgå Tubes

Play matter finnes i forskjellige størrelser og former, og oppmuntre barn å hoppe, rulle og klatre. Spill av matter og krypende rør er gode investeringer, fordi de kan brukes av barn i alle aldre. Gjennomgå rør også stimulere til utvikling av store motoriske ferdigheter som barn krype gjennom tunneler. Begge disse er gode innendørs aktiviteter for regnværsdager.

Balls

Baseballs, fotballer, fotballer og alle de andre ballene du kan tenke på er viktig i utviklingen av grovmotoriske ferdigheter, og passer for alle aldre . Kaster ballen benytter store muskler og hjelpemidler i muskel minne for deltakelse i idrett. Å fange ballen også bruker muskler og hjelpemidler i utvikling av øye-hånd koordinasjon i tillegg.

Pogo Stick

Pogo pinner er enkle leker som kan holde barna aktivt underholdt i timevis. Pogo pinner tilbyr en utmerket måte for barnet å bygge muskler minnet som han hopper, noe som er viktig for grovmotorisk utvikling. En Pogo pinne vil også bidra til å forbedre sin følelse av balanse.

Hopscotch

hopscotch spill har kommet langt siden den opprinnelige kritt på siden tur versjonen. Hopscotch kan nå finnes i kaste opp matter, skum stykker som blir med sammen som et puslespill eller nye hip-hop-versjoner som har 360-graders svinger. Selv med disse endringene, er hopscotch fortsatt en barndom favoritt. Hopscotch bidrar til å utvikle grovmotorikk, øye-hånd koordinasjon, balanse og engang telle.

Andre Classic Leker

Det er mange andre klassiske leker som lenge har vært barndommen favoritter. Disse lekene er gode på å bygge grovmotoriske ferdigheter, samt bidra med balanse, og inkluderer: hoppe-tau, batonger, balanse boards, monster føtter stylter, hopp-bo, hula-hoops og Hoppity baller. Dine barn er sikker på å finne sin egen favoritt blant disse valgene.

Andre artikkelen

 • rc elektrisk bil instruksjoner
 • hvordan du rengjør utstoppede bamser
 • gaver for star wars geeks
 • nyc lego klubber
 • hvordan du installerer en elektrisk start i en nitro rc bil
 • hvordan bygge en sigar 5 streng banjo
 • hvordan å lage et dukkehus fra hjemmet materialer
 • hvordan du rengjør følte dukkene
 • yoyo opprinnelse
 • hvordan å lage en lego ball
 •