hvordan spille en biobyte leketøy

hvordan spille en biobyte leketøyBioBytes er et barns håndholdt spill som lar brukeren pit ondskapsfulle dyr mot hverandre i en kamp på liv og død. Det unike med dette spillet er at for å spille det, må du kjøpe den håndholdte enheten og den enkelte dyr som du ønsker å kjempe for seg-dyra er faktiske leker som kommer i deres eget vann-fylt encasing, og når knyttet til spillet enheten, flail de om som du slåss med dem. Det er en interessant idé for et leketøy, og en som er lett å spille.

Du trenger:
BioBytes spillenhet
. BioBytes Animal Ekspansjon Tank (dyret som du vil kjempe med).


en.
Åpne og installere batterier inn BioBytes spillet enheten hvis det er nødvendig. Ved å åpne pakken, er batterier installert, men bør kontrolleres for funksjonalitet.
To.
Åpne din BioBytes dyret tanken på at du vil kjempe med. Når du kjøper spillet enheten, inneholder pakken en dyr allerede, men dyret tankene er utskiftbare, og hvis du ønsker et nytt dyr å kjempe med, må du kjøpe en ekspansjonstank og legg den i kassetten. For å gjøre dette, må du kontrollere at enheten er slått av ved å trykke på power-knappen, og løfte kassetten /tank vertikalt oppover. Bytt med kassett /tank av dyret som du ønsker å kjempe med ved å skyve utstikkerne under tanken inn i spillet enheten.
Tre.
Slå enheten på og vent gjennom lasting skjermen og åpning animasjon for hovedmenyen skal vises
4
Velg spillmodus som du ønsker å bruke. . : Direct Control, Quick Battle, turnering eller Head to Head modus. Direkte kontroll er bare en måte å trykke på knapper og se din plast dyret i sin Bio-Tank bevege deg rundt. Det er en interessant funksjon, men kan du ikke kjempe andre skapninger. En rask kamp er en enkel praksis kamp (mye som Head to Head modus-hode mot hode, men tilbyr erfaringspoeng som akkumuleres for dyr, og er nyttig i turneringen modus). Velg spillmodus ved å trykke på retningsknappene styrespaken på Game Controller /Enhet til venstre eller høyre. Ikonene på toppen (en sirkel med piler rundt det for Direct Control, et lyn merke for en rask kamp, et trofé for turnering, og VS for mann mot mann) vil bli markert. Klikk på knappen merket "A" når du har merket den modusen du vil ha.
Fem.
Velg Head to Head-modus, da dette vil gi deg sjansen til å bygge opp dyrets erfaringspoeng for senere, når du ønsker å prøve ut turneringen modus, en modus der du kan bekjempe alle de andre dyrene med økende vanskelighetsgrad, til du kommer de viktigste sjefen -. . det Bernazoid
6

Vent til åpningen animasjon til slutt, og når kampen begynner, det er valg du må gjøre. BioBytes er et tur-basert spill hvor du angriper, og deretter motstanderlaget dyret angrep. Valgene du gjør bekymring hvilken del av kroppen din du ønsker å angripe med, og som en del av motstanderens kropp du vil angripe. Bruk retningsbestemte joysticken til å markere et ikon i bunnen som du ønsker å bruke (The Claw er angrep, skjoldet er blokk, den "i" er for informasjon, og søylediagrammet er statistikk). Velg klo å angripe, og trykk på "A" knappen på spillet kontrolleren.
7.
Bruk retningsbestemte joysticken på spillet kontrolleren til å velge hvilken del av kroppen din du ønsker å angrep med, og trykk "A. "
8.
Velg hvilken del av motstanderens kropp du ønsker å angripe, og trykker" A "igjen. Dette vil fullføre din tur, og behandle deg til en liten klipp av animasjon som viser du angripe motstanderen. Etter dette må du vente til motstanderen til å angripe deg. Hvert angrep vil ta poeng ut av total din, og det første dyret for å nå null taper.
9.

Velg skjoldet alternativet og til også, da dette vil avlede motstanderens angrep og forårsake betydelig mindre skade på deg. Dessverre kan du ikke treffer dette hele tiden, som det vil fortsatt tillate utarming av poengene dine, og du ikke får til å angripe med dyret ditt på samme tur.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en hvit skjegg
 • hvordan du ser etter TMX Elmo
 • hvordan finne et Tonka leke med strekkode
 • hvordan å lage en mini-solar drevet bil
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler
 • hvordan å reparere og fikse et ødelagt Zhu Zhu kjæledyr
 • hvordan du kan bygge din egen rc lastebil spor
 • hvordan å lage en lego ball
 • hvordan bygge lego solar biler
 •