hvordan å tegne et våpenskjold

hvordan å tegne et våpenskjoldVåpenskjold først utviklet i middelalderen. Riddere som kom turneringer eller kjempet i slag var gjemt under rustningen sin. Byvåpenet ble en måte å identifisere dem, samtidig som forkynner den adelige avstamning av deres familie. Du kan enkelt tegne dine egne våpenskjold. Alt som trengs er grunnleggende kunst forsyninger og en generell kunnskap om hvordan våpenskjold er samlet

Du trenger:. .
Hvitt papir eller papp
Blyant.
Fargestifter, fargeblyanter eller maling.


en.
Bestem den eksakte formen på skjoldet du ønsker. Standard skjold design har en rektangulær topp, som blir et par myke kurver på nedre tredjedel av skjoldet som taper ned til et punkt. Andre typer skjold er enkle rektangler eller sirkler, inneholder mer ytre dekorasjoner eller bruke skrå topper å foreslå festning brystvern. Fordi du oppretter din egen, plukker du din egen design.
To.
Ved å bruke en blyant, slik at du kan slette eventuelle feil, trekke skjold formen på et hvitt stykke papir eller papp .
tre.
Tenk hvor mange divisjoner du ønsker å gjøre i skjoldet ditt. Du kan gi skjoldet en enkelt del, deler den i to (på langs eller tvers), deler den i tre (danner en "Y" sentrert i midten av skjoldet og utvide til kantene) eller til og med inn i fire ved å tegne en kryss eller en "X" over skjoldet overflaten. Hver seksjon kan da holde et bilde eller illustrasjon for å definere bestemte verdier.
Fire.
Velg farger for å definere hver del. Velg farger som du bare liker eller velger de som symboliserer verdier som betyr noe for deg (se Ressurser). Generelt sett, begrense antall farger du bruker til tre eller fire på det meste.
Fem.
Legg til en illustrasjon for hver del av skjoldet. Hver illustrasjon bør representere verdier du holder kjær. For eksempel representerer et bilde av en løve styrke og mot, mens et tent lys representerer åndelighet. Du kan også dekorere deler med en enkelt farge eller linjer med vekslende farger (se Ressurser).
6.
Bestem deg for et par støtte dyr å flanke skjoldet ditt. De står på hver side av skjoldet, vendt mot det. De kan være drager, hester eller annen form for dyr du velger (Storbritannia berømt bruker en løve og en enhjørning som dens tilhengere). Tegn dem på hver side av skjoldet ditt.
7.
Velg en setning eller et motto som definerer deg. Det kan være et bibelsk sitat, en kort passasje fra en bok eller en film tilbud. Deretter trekke et banner under skjoldet og skrive uttrykket på det.
8.
Skriv ditt navn eller etternavn i en stor halvsirkel over toppen av skjoldet.

Tips og advarsler


 • noen undersøkelser i din personlige navn eller din familie navn for å komme opp med gode ideer illustrasjon. De fleste navn har noen større betydning at de ikke kan være klar over. Sjekk baby bøker eller nettsteder som MeaningOfNames. com for historie og betydningen av navnet ditt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle patenter
 • hvordan du enkelt perserve og lagre spesielle fat og skåler
 • hvordan vet hva samleobjekter er verdt
 • hvordan å skrive poesi med stavelser meter
 • thomas toget tre spor ideer
 • hvordan å samle Serafim engler
 • hvordan man kan kjøpe unike antikke smykker
 • hvordan å samle elvis plater
 • hvordan å samle bobbleheads
 • hvordan ta vare på antikke papir
 •