om Seiko klokke reparasjon

om Seiko klokke reparasjonNår private eventyreren Richard Garriott bestemte seg for å bli den sjette private borger til venture i verdensrommet i høsten 2008, utformet Seiko Spring Drive romvandring armbåndsur til å følge ham. Klokken var lys, tett og tøff nok til å tåle temperaturer fra minus 20 grader Celsius til pluss 70, mens du fremdeles beholder sin nøyaktighet. Klokken var også lett å lese i varierende lysforhold i rommet. Men selv en klokke bygget til disse krevende spesifikasjoner behovene sporadiske service.

Historie

Den Seiko Watch Corporation spor dens begynnelse til 1881, da Kintaro Hattori etablert K. Hattori Co, Ltd Mindre enn et dusin år senere Selskapets Seikosha klokke leverer fabrikken startet produksjonen av vegg-klokker, fob ur, alarm klokker, bord klokker og musikalske klokker. Selskapet introduserte den første japansk-laget armbåndsur i 1913, og i 1924 introduserte den første Seiko-merkede armbåndsur. Selskapet begynte å produsere den første japansk-laget selvtrekkende armbåndsur i 1955, og i 1969 introduserte verdens første kvarts se, det Seiko Astron.

Fordeler

Den Seiko Corporation of America tilbyr en tre-års garanti på alle sine klokker. Garantien er god over hele verden i løpet av første året, og i USA for de påfølgende to år. Mens registrering av uret anbefales og gir forbrukeren med spesifikke fordeler, blant annet informasjon om kommende nye produkter, er det ikke nødvendig for garantien. Garantien blir automatisk effektivt ved kjøp.

Hensyn

Garantien tilbys av Seiko Corporation of America er eksklusiv for timepiece selv. Den omfatter ikke ikke-metallisk armbånd, batteriet, krystall eller noe tilbehør som kan ha blitt solgt med uret. Hver ekte Seiko ur leveres med en garanti bok, som inkluderer et garantikort. I tilfelle klokken krever reparasjon i garantiperioden, garantikortet eller andre kjøpsbevis skal følge klokken, som må sendes til nærmeste Seiko Service Center.

Funksjon

Coserv er eksklusiv reparasjon og service av Seiko Corporation of America. Har din Seiko se ettersett eller reparert av noen annen enhet i løpet av garantiperioden, vil garantien ugyldig. I tilfelle service eller reparasjon er nødvendig, bør forbrukeren pakken klokken forsiktig for å unngå skader under transport. Ta med garantikortet eller annet kjøpsbevis, sammen med en detaljert beskrivelse av problemet uret er å ha. Servicesenter steder over hele verden kan bli funnet på Internett på seikowatches. com.

I Store

Autoriserte forhandlere kan behandle tjenester forespørsler for deg, selv om de kan ta betalt for tjenesten. Enkelte justeringer som watchband og armbånd lengde kan håndteres av en autorisert Seiko forhandler. Det anbefales at kunden være til stede mens disse justeringene blir gjort for å sikre en riktig passform. Batteriene skal byttes så snart som mulig for å forhindre skade på timepiece fra lekkasje. Denne fremgangsmåten krever ikke uret skal sendes til et service senter og kan utføres av en autorisert Seiko forhandler.

funksjoner

Når du sender en Seiko klokke til reparasjon eller service, alltid forsikre pakken for å beskytte mot tap i transitt og for å gi et sporingsnummer. Ikke pakke den ur i sin opprinnelige gaveeske, da dette ikke gir tilstrekkelig beskyttelse under transport. Coserv kan forsyne forbrukere med å velge casing deler, inkludert lenker, pins, band, og armbånd, men det leverer ikke reparere deler direkte til forbrukerne.

Andre artikkelen

 • hvordan du bytter flint i en zippo blu lighter
 • hvordan finne gammel bartender figurer
 • hvordan du kjøper en antikk John Deere traktor
 • hvordan bli en den triste sekken tegneserie fan
 • hvordan du lagrer antikke samleobjekter
 • hvordan du skal gå småstein jakt
 • hvordan finne samlere å kjøpe Thomas Kinkade plater
 • hvordan bli en lokal sigarklubb
 • hvordan verdien antikke leker
 • hvordan begynne å tjene penger på en mynt show
 •