identifisere antikk kaffekverner

identifisere antikk kaffekvernerGrunnleggende

De første tegn på en antikk kaffekvern, eller mill, som entusiaster kaller dem, er håndtere. Tro det eller ei, er kaffe eldre enn elektrisitet. Den første elektriske kaffekvern ble opprettet i 1938, men ble ikke populært før 1950, som er når den hånddrevne kaffen møller sluttet å være produsert. Antique kaffe kverner er alltid hånd drevet. Et annet sikkert tegn på en antikk kaffe mølle er materialet den er laget av. Antique møller er kun laget av glass, støpejern eller tre. Hvis du finner en kaffe mill laget av plast, som er et sikkert tegn på sin post 1950 og det er en kopi.

Serial tall og merke awarness

Når jakt etter antikke kaffe møller, kan merke fortelle deg hvilket land den var fra og gi deg en idé om hva tiåret. De fleste kaffe mill produsenter skrevet navnene deres rett på forsiden av kaffe mill. Hvis det ikke på forsiden, så skal den splitter bli stemplet på baksiden. En annen viktig detalj å se på er serienummeret, uten å se opp serienummeret, forteller den eksakte året av en antikk kaffe mølle kan være vanskelig. Serienummeret er vanligvis plassert med merkevaren stempel. The MacMillan Index of Antique Coffee Mills er bok som de fleste mill samlere holde å referere serienumre.

Amerikansk kaffe mill produserer

Sjansene er hvis du er i USA kaffen mill jakt du er mer sannsynlig å komme over amerikansk produserer . De mest populære produserer du er mest sannsynlig å komme over er
Charles Parker Co, Fray Clark og Arcade King, som alle ble Connecticut baserte selskaper. En Pennsylvania basert produsent som heter Logan Strobridge er godt kjent for å lage høykvalitets støpejern møller dating helt tilbake til 1890. The Charles Parker Co laget møller 1860 til 1950. I 1900 Charles Parker Co startet merking deres møller med initialene CPC, og deretter endret til Parker etter 1920. Arcade King sluttet å lage møller etter 1910, men fordi deres modeller ble så høy kvalitet støpejern, disse gamle møller er fortsatt ganske vanlig i antikvitetsbutikker.

europeiske kaffe mill produsenter

Noen av de mest populære av de europeiske produsentene er, Kenrick fra England, Spong fra England, pede fra Tyskland, Armin Trosser fra Tyskland, utvik fra Holland, Leger Uten Grenser fra Spania og Elma fra Spania . Det Kenrick selskap fra England produsert samme modell av støpejern mill 1850 til 1948, kan disse lett alle ser den samme hvis det ikke var for serienummeret. Men med pede merket fra Tyskland, alle deres fabrikker er lett gjenkjennelige fordi de er alle laget av hvitt glass og si "Koffee" (som er tysk for kaffe) på forsiden. Fonten pede brukes skiftes hver par år å lage en mølle fra 1940 ser veldig forskjellig fra en mølle laget i 1920. Utvik i Holland er et annet selskap som er kjent for å ha kunstverk malt på glass møller, noe som gjør dem kjapt recognizable. The stil av kunst vil ofte være tegn på tiår der møllen ble gjort.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe leketøy soldater rimelig
 • hvordan å bevare gamle og sprø avisutklipp
 • hvordan å handle brettspill online
 • hvordan å selge sølvmynter
 • Hvordan velge tegneserier for voksne lesere
 • hvordan å kjøpe en vietnamesisk mynt
 • hvordan du skal gå fornøyelsesparker
 • hvordan karakteren din tegneserien for salg
 • hvordan du kan tjene penger ved gjenvinning
 • samle ideelle dukker
 •