hvordan tjene store penger fra staten lotteri uten å kjøpe en eneste billett

hvordan tjene store penger fra staten lotteri uten å kjøpe en eneste billettBoatloads av penger er på bakken og i søppelbøtter rundt ditt samfunn (hvis staten har et lotteri). ! Lær hvordan du "Ticket Fish" for å rulle i hundrevis av dollar eller muligens enda mer per måned-gratis

trenger Du:
Ingenting


1
Ta opp "Ticket Fiske" -. . trekke allerede skrapet og kasserte scratch-off billetter fra søppelbøtter og avfall kurver på nærbutikker
2
Utrolig mange mennesker kaste bort vinnere. Årsakene? Noen mennesker forstår ikke spillene (som i noen tilfeller er litt komplisert), noen riper ikke hele lekeområdet, noen uhell forkaste vinnere som de trodde var i deres lomme eller vinne haug, og noen rett og slett ikke vier oppmerksomhet som de scratch. Jeg selv finner noen billetter som har blitt skjødesløst kastet bort uten å bli klødd i det hele tatt!
Tre.
Jeg har funnet hundrevis av $ 5, $ 10 og $ 20 vinnere, samt mange $ 50 og $ 100. og til og med en $ 200 vinner! Hvis du er flittige og vedvarende, kan din innsats gi $ 200 eller $ 300 eller enda mer per måned. Som ekte fiske, men kan det være fest eller sult-i noen ukelange strekninger jeg kan finne et par hundre dollar, i andre kanskje ikke mer enn $ 5 eller 10 dollar. Fortsette å prøve.
Fire.
Personlig tror jeg ikke forsøke å hente billetter med spytt eller andre væsker, væsker eller andre møkk på dem. Og jeg anbefaler sterkt en grundig håndvask etter å ha sjekket billetter du finner.
Fem.
Samle så mange billetter som du kan, og så dobbeltsjekke dem alle. Jeg foreslår en billett fiske "circuit"-en daglig 5-eller 10-mile loop i nærheten av hjemmet ditt, eller fra jobb til hjem som tar deg forbi et halvt dusin, 10 eller enda flere nærbutikker der du vet det er generelt mange kastet billetter.
6.
Den beste fiske dagene er vanligvis fredager og lørdager, vanligvis bare etter å ha jobbet folk som er hyppig billetten kjøpere har betalt og er flush med noen engangs penger. Den beste tiden på hvilken som helst dag i uken er 5 til 7 pm, etter at folk er på vei hjem fra jobb og stopping av for bekvemmelighet elementer -. . Inkludert billetter
7
Den beste fiske hull synes å være i lavere mellominntektsland nabolag-spesielt butikker med video spilleautomater som "åtte-liners"-men jeg tror ikke det betyr mindre intelligens blant dem innbyggere sammenlignet med de som i mer velstående områder. Jeg tror det er rett og slett at flere lavere mellominntektsland folk har bli-rik-fort drømmer og kjøpe flere billetter, noe som skaper et større basseng for meg å ta turen innom.
8.
Selv om jeg er alltid rent og pent kledd i løpet av mine ekspedisjoner, noen store eierne rynke på aktiviteten i sine virksomheter som usmakelig og hobo-esque (jeg antar noen anser det som en skalert -ned versjon av "søppelcontainer dykking"). Respekterer deres holdninger og styre klar av slike butikker.
9.
Gang jeg finner en vinner på $ 20 eller mer, gir jeg i butikken innehaver eller ekspeditør en 10% andel som et tips. Dette oppmuntrer dem til å ta imot meg og la meg billett fisken til enhver tid. Vær alltid høflig og ikke gjør et rot eller forårsake noen forstyrrelser eller oppstyr. Det er også en god politikk å av og til kjøpe noe mens du er der inne.
10.
Når du finner vinnere, ikke gi etter for fristelsen til å handle på penger til flere billetter. Det er en sjelden-vinn situasjon, og staten vet dette-det er derfor de gjør så mye penger fra lotteriet
11
slutt, etter at du har dobbel-sjekket din neve. . billetter og hentet ut "keepers," sørge for at taperne blir kastet riktig-helst i en resirkulering bin men minst i papirkurven.
Lykke til, og glade fiske!

Tips og advarsler


 • På et personlig notat, jeg også bidra med 10% av mine Ticket Fiske går videre til min kirke.
 • Andre artikkelen

 • hvordan finne et fossil nettsted for graving
 • hvor å investere i baseball kort
 • Slik starter en signert bok samling
 • bygge en tre minnesmerke boks
 • hvordan starte frimerker
 • hvordan du kjøper en antikk spiller piano
 • hvordan å identifisere det året en barbie dukke ble produsert
 • hvordan å samle sigarett kort
 • Slik starter et stempel album
 • om antikke sverd
 •