hvordan finne sølv mynt i omløp

hvordan finne sølv mynt i omløpDet er mulig å finne sølv amerikanske mynter i sirkulasjon. Du sjelden finner dem i endre din lenger, men de er der ute, og du kan få dem til pålydende. Her er hvordan du gjør det
en.
USA kvartalene og dimes var laget av 90% sølv fram til 1964. Siden da har de vært laget av kobber-nikkel sandwich vi ser hver dag. En vanlig sølv krone er verdt ca $ 1 og en fjerdedel er verdt ca $ 2 i smelte verdi i dag i henhold til coinflation. com. Så det ville være verdt å finne dem. Halvparten dollar var også 90% sølv fram til 1964. De er verdt ca $ 5 hver. Hva mange ikke vet er at halvdeler fortsatte å være laget av 40% sølv fra 1965 gjennom 1970, og de er verdt ca $ 2 hver også. Alle veldig interessant, men hvordan finner vi dem?
To.
Nøkkelen er at du må søke gjennom mange mynter for å finne sølvmynter. Det betyr at med mindre du tilgang til en masse mynter i arbeid eller annen grunn, må du få dem fra en bank. Ikke noe problem, bare gå inn og be om et par ruller med mynter og søke gjennom dem. En rull med halvdeler er $ 10, kvartalene er også $ 10, og dimes er $ 5.
Tre.
Din beste spill er dimes og halvdelene. Det er mange dimes og kvartaler i omløp. En krone er lite nok til at du ikke kan oppleve en sølv en, så noen slip om dagligdagse handel, og det er derfor du kan finne dem. Silver kvartaler er knappere fordi de er større og lettere lagt merke til. Så det er ikke så mange å finne. Halvparten dollar i utgangspunktet ikke sirkulerer, men de er fortsatt laget og sitter i bankene. Siden folk ikke trekke dem ut av hverdagen endres, kan du finne dem i bulk masse fra banken. Jeg anbefaler deg å prøve noen av hver og se hva du synes. Du kan høre denne hobbyen kalt mynt rulle jakt etter personer som praktiserer det.
Fire.
Her er noen praktiske tips for å søke etter sølvmynter med denne metoden. Få ruller fra en bank du har en konto hos. Hvis du begynner å spørre for mange ruller, vil noen banker ønsker å belaste deg et gebyr hvis du ikke har en konto. Myntene leveres til bankene i boksene. Du kan bestille bokser fra en kasserer hvis du vil søke en masse mynter. En boks med halvdeler koster $ 500, en boks med kvartaler er også $ 500, og en boks med dimes koster $ 250.
Fem.
Hvis banken har et gratis mynt teller, det er det enkleste måte å returnere myntene etter søket. Hvis du kan rulle i enden og la myntene tilbake i etter søk, som er bra også. Hvis ikke, noen ganger banken vil gi deg fri papirruller. Det anbefales å dumpe myntene tilbake ved en annen avdeling enn du plukker opp fra, bare for å holde minibanker fornøyd. Jeg tok dem litt sjokolade over ferien, og de har alltid behandlet meg pent.
6.
Du kan få noen mynt samle bøker og prøve å fylle dem opp med hver dato i serien . Dette er mye morsomt å gjøre med barna dine. Du kan selge sølvmynter til mynt forhandlere, men du får en bedre pris på Craigslist eller Ebay.
Alle sølvmynter avbildet i denne artikkelen ble funnet nylig ved hjelp av denne metoden. Det er virkelig en spennende opplevelse å plukke en fin skinnende sølvmynt ut av en rull. Finne sølv i omløp er en form for skattejakt som mange trodde var langt borte.
Lykke og lykkelig jakt!

Tips og advarsler


 • Silver S mint mynter er fortsatt laget hvert år for Proof sett.
 • Du kan noen ganger finne bevis mynter også, de er stemplet på polert dies som vist over. Bildet gjør det ikke rettferdighet. De er vakre mynter.
 • Nickels datert 1942-1945 er 35% sølv også, var det nikkel nødvendig for krigsinnsatsen i 2. verdenskrig.
 • Vask hendene etter å ha søkt etter sølv mynter eller noen mynter, kan de være ganske skitne.
 • Andre artikkelen

 • om antikke skrivebord
 • hvordan å samle harmoni rike figurer
 • hvordan vise Legos
 • om antikke poker chips
 • hvordan å samle sjakk sett
 • hvordan å selge Happy Meal leker
 • hvordan du kan spare penger når du kjøper en pistol
 • hvordan starte en samling
 • hvordan å laste en Smith og Wesson magnum 0.500
 • hvordan presset glass forskjellig fra cut glass?
 •