hvordan finne og bevare sand dollar

hvordan finne og bevare sand dollarSand dollar er sjø-bolig pigghuder som er relatert til kråkeboller og sjøstjerner. Når de er døde, deres harde ytre skallet fortsatt og anses av mange å være en fascinerende, selv vakre, souvenir. Hvis du bor nær en saltvann strand, kan du samle dine egne sand dollar og bevare dem selv ved hjelp av husholdningsartikler. Men først, ta litt tid å lære om hvordan disse skapningene gjør det til våre strender og hvor best å finne dem

Du trenger:. .
Vann
Store, vanntette bøtte.
Bleach.
Pensel eller svamp.
Filler eller papirhåndklær.
Hvit lim.
Tannpirkere.

Finne og Collecting


en.
Sjekk med lokale myndigheter på din strand om regler om innsamling av skjell.

2.
Forbered bøtte for innsamling av padding det med filler eller papirhåndklær. Før de er bevart, sand dollar skjeletter er svært skjøre og vil knuse hvis du ikke gir en myk pute.
Tre.
Besøk stranden etter en storm eller under en utgående tidevannet. Sand dollar skjeletter er mest sannsynlig å vaske opp på stranden i tider når vannstanden sveller.
Fire.
Søk etter og samler sand dollar på den fuktige delen av kysten. Ikke se for sand dollar i vannet. Dette er hvor disse dyrene lever sine liv og alle du finner her er mer sannsynlig å være i live.
Fem.
Undersøke eventuelle sand dollar du finne for et belegg av brunt hår, eller flimmerhårene , ser litt ut som fuzz på mugne matvarer. Hvis du ser disse hårene, har du funnet en live sand dollar og skal la den på stranden. Tar live sand dollar kan skade dyrenes befolkning og gjøre det er ofte ulovlige.
6.
Stakk ditt sand dollar på sine sider i bøtta hvis du finner mye av dem, fordi stabling dem oppå hverandre kan føre til de på bunnen for å pause fra vekten.
7.
Transporter sand dollar nøye hjemme.

Rengjøring og konservering


en.
Ta sand dollar og polstring fra bøtte, og skyll det ut. Fyll den med klart vann fra springen og sette sand dollar i å suge.
to.
Tøm og fyll vannet i bøtte med jevne mellomrom. Det vil gjentatte ganger bli brun og lukter ille som restene av sanden dollar oppløses. Fortsett å erstatte vann til det holder seg ren.
Tre.
Bland en løsning av vann-og blekemiddel, med ikke mer enn en tredjedel av løsningen bestående av blekemiddel. Sug sanden dollar i dette for ikke mer enn 15 minutter (blekemiddel kan gjøre skjeletter mer skjøre ved delvis løse dem). Hold hver sand dollar opp-ned i blekemiddel vannet slik at det å fylle.
fire.
Bruk en tannpirker til å rengjøre eventuelle gjenværende hårene fra sand dollar munn (hullet i midten nederst).
fem.
Tillat sand dollar lufttørke. For best resultat, la dem sitte i solen.
6.
Bland en løsning av en del vann, én del lim. Maling dette jevnt over hver sand dollar (do én side av gangen) og la dem tørke.

Andre artikkelen

 • hvordan å tilbe Thomas Kinkade: maler av Blight
 • hvordan å samle julekort
 • hvordan å skrive en grafisk roman gjennomgang
 • hvordan organisere sports-kort
 • hvordan finne en mynt samler verdien av mynter?
 • hvordan du lagrer tegneserier
 • hvordan du rengjør mynter med mineralforekomster
 • hvordan du velger sjeldne bergarter
 • hvordan å samle krig memorabilia
 • hvordan en skrivemaskin arbeid?
 •