hvordan du rengjør en pinball playfield

hvordan du rengjør en pinball playfieldHvis du har et flipperspill med en skitten playfield, må du rense den for å beskytte playfield overflaten. En pinball reiser på tvers av en skitten pinball playfield kan skade overflaten. En skadet playfield vil resultere i en mindre spillbar og mindre verdifulle flipperspill. Følg disse trinnene for å rengjøre pinball playfield nå

Du trenger:.
Novus # 1
Novus # 2.
Mykt håndkle.
Carnauba voks.


en.
Koble flipperspill. Din flipperspill kan ha live spenning i kontaktene for spoler på støtfangere og målene. Hvis du ved et uhell trykker på feil sted på disse du kunne skade maskinen eller sjokk selv. For elektro-mekanisk (EM) flipperspill dette er enda viktigere.
To.
Fjern playfield plast, metall rails, og andre deler som er i veien for dere nå playfield . Legg alle delene på en god plassering slik at ingen deler blir borte. Jeg tar alltid bilde i forskjellige vinkler slik at jeg kan huske hvordan ting går sammen igjen.
Tre.
Hvis playfield er svært skitten starter ved hjelp av et vakuum for å fjerne løst smuss. Vær forsiktig så du ikke riper playfield med enden av sugeslangen. Deretter bruke Novus # 2 Fine Scratch Remover og en myk, rent håndkle, polerer hele playfield. Du vil nå en speilblank finish hvis playfield fortsatt har en anstendig overflate venstre. Det kan ta et par går å nå denne type resultater. For playfields med flasser maling må du stoppe. Fortsetter å polere playfield vil ikke hjelpe.
Fire.
Bruke Novus # 1 Plastic Clean Shine og en myk rent håndkle, poleres playfield plastdeler. Pass på at du ikke rengjør plast mens de er boltet til playfield. Plasser playfield brikkene på en myk flatt underlag og ren hver brikke. Playfield plast Grafikken er typisk skjermen trykt på bunnen, så hvis du skraper bunnen, vil grafikken også bli klødd.
Fem.
Rengjør metalldelene neste. Ved hjelp av en god kvalitet metal polish og et rent håndkle (engangs heavy-duty papirhåndklær fungere godt i dette trinnet), poleres metalldeler til de er som nye. Forsiktig rense bort all metal polish fra hver del før du installerer på playfield.
6.
Beskytt de rene playfield med Carnauba Wax. Caruauba voks er brasiliansk voks som er trygg for pinball playfields.
7.
Playfield er nå, forhåpentligvis som ny. Sett alt sammen igjen nøye. Du vil nå være klar til å spille flipperspill.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe enhjørninger
 • Hvordan bruker jeg en volt meter for rc batterier?
 • hvordan du kjøper engler for samlere
 • hvordan bli en pistol samleobjekt forening
 • Slik starter samle idrett memorabilia
 • hvordan starte en sports-kort samling
 • hvordan å skifte en favoritt utstoppede dyr (lovey)
 • hvordan du kjøper øyet glass magnifiers
 • hvordan du gjenoppretter antikke møbler
 • hvordan å samle fotballmemorabiliaen
 •