hvordan du kan oppdage et røverkjøp på naboen verft salg

hvordan du kan oppdage et røverkjøp på naboen verft salgVi vet alle at "En manns søppel er en annen manns skatt!". Det er ingen sannere . . . enn når vi ser går Yard Sale Tegn opp. Det er en flott måte å få et røverkjøp, men det kan også begrave deg i live i junk
en.
Å være eklektisk er en stor fordel for en Yard Sale shopper. Så snart jeg ser en Yard Sale logger jeg er klar til å gå. Jeg liker når ting ikke egentlig passer. Mine retter er alle "blues". De er ikke egentlig noen mønster, men de trekker sammen på bordet fordi de har blått i dem. Jeg liker det, datteren min hater det. Vi har alle vår egen stil. Siden jeg liker spesielle måte og sjarmerende et loppemarked eller nabolaget salg vil ha røverkjøp jeg leter etter.
To.
Problemet er å finne så mange gode kjøp, og egentlig ikke trenger dem . Selv om noe er bare en fjerdedel, må jeg spørre meg selv et par spørsmål først.
Tre. Må
har jeg tid til dette?
Hvor mye arbeid er dette stykket kommer til å ta for å være funksjonelle i mitt hjem. Jeg elsker å Refinish møbler, men jeg er allerede flere stykker bak. Er det noe jeg virkelig ønsker å sette tid og krefter på.
Er det en kamp vi virkelig skal spille?
Er det et håndverk, er jeg virkelig kommer til å ta opp?
Er dette søte nok til å støvet for resten av livet mitt?!
fire.
Må jeg allerede har en av disse?
samler jeg gamle kjøkken gadgets . Den typen som hadde rødt eller grønt trehåndtak. Og, cookie cutters. Sa jeg nevne at jeg samler cookie cutters . . . . Og kaffekopper . . . Jeg har mange av dem, men hver ganger jeg ser en på et verft salg for et kvartal. . . noe i meg snaps. Jeg kan ikke nyte de jeg kan ikke se, så jeg prøver å begrense meg i antall ting jeg samler og antall collectible i min samling.
Fem.
Hvor skal jeg si det?
jeg elsker 1930-årgangen stiler. Når jeg finner tøy eller glass, jeg alltid vil kjøpe den. Jeg har masse glass. Ikke bare biter av glass, som jeg av hele sett av retter. Siden jeg ikke vil at huset mitt skal se ut som en evigvarende verft salg, må jeg sette grenser. Jeg har en, gamle Hoosier kabinett som jeg refinished år siden og min vintage cookie cutters og kjøkken gadgets må passe på at kabinettet. Jeg gjorde selv bestemmer mellom vintage kjøkkenet gadgets eller vintage bokser. Sa jeg nevner jeg samlet bokser . . . Jeg ga opp bokser og Tekanner . . . Sa jeg nevne . . . (Oh, never mind!) Jeg ble kvitt de større elementer for å få plass til flere i antall, men mindre elementer. Du kan ikke imot å ha en rik samling, men jeg ønsket å nyte samlingene jeg hadde. Vi bygger et glass skap for glass. Og, jeg alltid bruke det jeg får. Svært få av mine collectible, bare samler støv.
6.
Det er også morsomt å finne klær og bøker og kunsthåndverk . . . you name it. På en gitt fredag gjennom hele vår /sommer /høst sesongen, kan mannen min og jeg finner ut i de omkringliggende bydelene. En ny regel vi har gjort, særlig med klær og bøker, og gadgets og glass, og . . . er at hvis vi bringer noe inn i huset . . . noe annet har å gå ut!

Tips og advarsler


 • Stopp og tenk før du kjøper, selv om det er en stor avtale.
 • Noe kommer i;! Så noe går ut
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle lilla slagg glass
 • hvordan å kjøpe regnskog kafé plater
 • hvordan å samle vintage papirdukker
 • hvordan å selge en tegneserie samling
 • hvordan å samle buffalo nickels
 • hvordan å laste en Smith og Wesson magnum 0.500
 • hvordan å lese sigar anmeldelser
 • hvordan å samle vintage lego sett
 • hva er en dollarseddel laget av?
 • Slik skriver idrett stjerner for autografer
 •